'Supermassive Games werkt aan game buiten Dark Pictures'

News
maandag, 21 februari 2022 om 11:00
supermassive games logof1642061498
Supermassive Games werkt de laatste jaren vooral aan de Dark Pictures Anthology. Maar het lijkt erop dat er ook nog tijd is om aan andere games te werken. De studio heeft namelijk een handelsmerk aangevraagd voor een nieuwe titel. Deze nieuwe game lijkt lost te staan van de Dark Pictures Anthology.
In de database van het EU Intellectual Property Office is een handelsmerk te vinden van een nieuwe game. Deze game heet The Quarry en heeft ook al een logo. Verder is er weinig over bekend. De game is bijvoorbeeld niet officieel aangekondigd.
Volgens VGC wordt de game uitgegeven door 2K. Bovendien zou de game dit jaar nog uitkomen, al het niet duidelijk wanneer. Supermassive en 2K hebben hier verder nog niets over laten weten.

Supermassive heeft het druk

Supermassive is met heel wat verschillende projecten bezig. Als The Quarry inderdaad dit jaar uitkomt zou dat betekent dat dat de studio dit jaar twee games uitbrengt. Het volgende deel in de Dark Pictures Anthology moet namelijk ook in 2022 verschijnen.
Bovendien zijn er al voor veel volgende delen in de Dark Pictures bekend. Daarvan zijn namelijk ook veel titels ontdekt in een database van handelsmerken. Het lijkt er in ieder geval op dat horror-liefhebbers de komende jaren genoeg te doen hebben.
Er wordt ook beweerd dat Supermassive werkt aan een remake of remaster van hun game Until Dawn. Dit heeft een iets onzekere status, aangezien er geen handelsmerken zijn ontdekt.