The Quarry officieel bevestigd door Supermassive

News
donderdag, 17 maart 2022 om 10:30
supermassive games logof1642061498
Een tijdje geleden werd er een logo ontdekt voor een nieuwe game van Supermassive Games. Nu is het bestaan van die game officieel bevestigd. Er komt zelfs snel een volledige onthulling aan.
Een aantal weken geleden werden in de database van het EU Intellectual Property Office een patent en een logo ontdekt van een nieuwe game. De naam was The Quarry en hij was in ontwikkeling bij Supermassive Games. Deze studio kun je kennen van The Dark Pictures en Until Dawn.
Nu is bevestigd dat The Quarry inderdaad gemaakt wordt. Zoals je inmiddels misschien verwacht van Supermassive gaat het om een horrorgame. Hij wordt deze zomer uitgegeven door 2K.
Voor een volledige onthulling hoef je niet lang te wachten. Die staat namelijk voor vanmiddag, 17 maart om 17.00 uur op de planning. Er is nu al een kleine teaser te zien op Twitter:

Veel games in ontwikkeling bij Supermassive

Wie fan is van Supermassive’s benadering van Horror heeft veel om naar uit te kijken. Deze zomer komt dus The Quarry uit, maar daar blijft het niet bij. Het volgende deel van The Dark Pictures staat namelijk ook voor dit jaar op de planning.
Daarnaast zijn er al titels gelekt van volgende Dark Pictures-pictures games. Verder zijn er geruchten dat de studio werkt aan een remaster of remake van Until Dawn, maar hier is officieel niets over bekend.

Populair Nieuws

Laatste Reacties