Yakuza: Like a Dragon

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door SEGA en uitgegeven door SEGA

  8

  Yakuza: Like a Dragon Artikelen

  Welke games moeten naar de Xbox Game Pass komen?

  De Xbox Game Pass is een zeer uitgebreide dienst en hét wapen van Microsoft in de strijd tegen Sony. Toch zijn er nog een aantal games die wat ons betreft naar de Xbox Game Pass moeten komen.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 16)

  De week zit er weer op en wat een toffe week was het. Er waren goede releases op Netflix en wat betreft games wordt het steeds beter op de next-gen consoles. Wij gingen weer aan de bak met allerlei leuke dingen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Game releases maart 2021 - Monster Hunter en It Takes Two!

  Februari was in veel opzichten de eerste maand van 2021 die er qua game releases toe deed. Voor maart 2021 zit er nog steeds een stijgende lijn in het aantal games dat er uitkomt. Laten we eens kijken wat ons te wachten staat.

  Top 10 beste Xbox Series X games

  De Xbox Series X ligt al een tijdje in de schappen en staat intussen te schitteren in menig kamer. Microsoft heeft de nieuwe generatie misschien wel zonder een echte line-up ingeluid, maar inmiddels zijn er toch wel wat toppers op het platform te vinden. Wij brengen je de top 10 beste Xbox Series X games.

  Welke games speel jij nu op de PlayStation 5?

  Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt en met de drukke releaseperiode waarmee 2020 afsloot in de achteruitkijkspiegel zijn we op de redactie nog wel even zoet met gamen. Er zijn onwijs veel games die op het moment aandacht vragen, ook op de XGN redactie. We zijn dan ook benieuwd naar welke games je op het moment speelt op de PlayStation 5. De redactie geeft alvast het goede voorbeeld.

  Yakuza: Like a Dragon Nieuws

  Yakuza spin-off games komen mogelijk naar het westen

  SEGA heeft als een draak platformen compleet overgenomen met haar Yakuza serie. De games kwamen achter elkaar onze kant op en gaven ons leuke en interessante verhalen. Er is nu een kans dat de spin-off games richting het westen komen, voor fans van de serie goed nieuws dus!

  PS5-versie Yakuza Like a Dragon release in maart met nieuwe DLC

  Yakuza: Like a Dragon komt in maart naar de PS5. SEGA heeft via een nieuwe website de PS5-versie van de game aangekondigd. Ook is bekendgemaakt dat de game tegelijkertijd op 2 maart 2021 nieuwe downloadbare content krijgt voor alle platformen.

  Tip: Yakuza Like A Dragon nu met veel korting te koop!

  De launch line-up voor de next-gen consoles is niet heel erg uitgebreid, maar toch zijn er al een aantal games met de nieuwe mogelijkheden te spelen. Eén daarvan is Yakuza Like A Dragon en die is nu met veel korting te koop bij bol.com!

  Black Friday Deal: Yakuza 7: Like a Dragon goedkoop gespot!

  Ook op Allyourgames.nl zijn een aantal hele vette Black Friday deals te vinden. Natuurlijk zijn er momenteel overal een aantal bijzonder goedkope spellen te krijgen, maar in dit geval steelt Allyourgames even de show. Yakuza 7: Like a Dragon is voor slechts 41,95 euro te krijgen voor de Xbox One en Series X.

  Officieel: Dit is de launch line-up van Xbox Series X

  Nog een paar weken en dan is het zover: de Xbox Series X en S liggen in de schappen. Hoewel het lang onduidelijk was welke games er nou precies op dag één beschikbaar zijn op de console. Nu is daar een klap op gegeven en zijn de launch line-up games bekend. Deze 30 games mag je verwachten!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.