Watch Dogs

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U & PC

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  6

  Watch Dogs Artikelen

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  De beste hackers in games - Kraken zo gepiept!

  Waar bedrijven in de echte wereld constant hackers afweren, zijn er genoeg games waarin jij als hoofdrolspeler zelf aan het kraken moet om de wereld te redden. Lastige puzzels of korte minigames, het is geen probleem voor de beste hackers in games!

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Shared universe - 10 universums waarvan je niet wist dat ze bestaan

  In een concept van een shared universe behoren meerdere titels tot één wereld. Een populair en bekend voorbeeld zijn de films van de Avengers. Maar er zijn veel meer voorbeelden te noemen en dus hebben wij een aantal leuke en onbekende voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

  Watch Dogs Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Watch Dogs gratis te spelen op Uplay

  Deze week is Watch Dogs gratis te downloaden op Uplay. Vanaf vandaag kun je de game tot en met 13 november voor niks in bezit krijgen.

  Gratis Xbox Games with Gold voor juni aangekondigd

  De volgende reeks gratis games voor de Xbox One en Xbox 360 zijn bekend. Microsoft heeft de gratis Xbox Games with Gold voor juni bevestigd.

  Ubisoft heeft geleerd van de kritiek op de Watch Dogs downgrade

  Er is veel opspraak geweest rondom de Watch Dogs downgrade voor de PC. Yves Guillemot, Ubisoft CEO, laat weten dat het bedrijf hiervan heeft geleerd. Ubisoft laat enkel nog maar games zien die speelbaar zijn.

  Watch Dogs 2 mogelijk gelekt

  Julien Risse, werknemer bij Ubisoft, heeft onbedoeld Watch Dogs 2 aangekondigd. Dit gebeurde toen hij zijn online CV op LinkedIn aanvulde.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.