Valorant Artikelen

  PC games die niet zouden misstaan op de PlayStation 5

  De afgelopen jaren zijn de échet exclusieve titels op systemen flink afgenomen. Er zijn nog steeds een aantal uitzondering maar alles begint nu langzaam voor iedereen toegankelijk te worden, met uitzondering van Nintendo dan. PlayStation games komen mondjesmaat naar PC gamers toe, maar welke PC games zouden nu naar PlayStation 5 moeten komen?

  De top 10 beste PC games van 2020

  2020 is een uitdagend jaar geweest voor veel ontwikkelaars, met veel medewerkers die vanuit huis aan het werk moesten. Toch hebben ze dit jaar een flink aantal pareltjes weten te maken, zoals goed te zien is in onze top 10 beste PC games van 2020!

  Wallpaper Pick juni met The Last of Us Part 2 en Valorant!

  Hoewel langzamerhand openbare plekken in het land weer mogen openen, is dit juist een hele goede maand om binnen te blijven. The Last of Us Part 2, Valorant en nog een hope andere interessante nieuwe titels en remasters! Dat wordt de persoonlijke quarantaine nog maar even doorzetten! Voordat we in deze games duiken en niet meer uit onze kamers komen voordat het juli is, moeten we alleen eerst nog even een nieuwe achtergrond uitzoeken. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick juni!

  Valorant Nieuws

  'Ook Riot Games geplaagd door grote ontslagenronde'

  League of Legends-maker Riot Games heeft een grote ontslagenronde gehad. Zo meldt verslaggever Jacob Wolf in zijn Substack-nieuwsbrief The Jacob Wolf Report. De verslaggever staat bekend om zijn goede werk in de esportsindustrie.

  Game Pass wordt heel goede deal voor League of Legends en Valorant spelers

  De Game Pass wordt al als een goede deal gezien, maar de dienst wordt nu wel heel aantrekkelijk voor fans van titels als League of Legends en Valorant. Microsoft is namelijk een samenwerking aangegaan met Riot Games.

  Stream: Laagvliet gaat XGN zijn kunsten tonen in Valorant!

  Het is weer tijd voor een toffe livestream bij XGN! Op donderdag 12 mei gaan we aan de slag in de first person shooter Valorant samen met een speciale gast, namelijk niemand minder dan Laagvliet. Dat wil je niet missen!

  Buff voor Valorant wapen zorgt voor veel woede bij spelers

  Valorant spelers zijn totaal niet tevreden over de recente updates aan het wapen Ares. De update heeft ervoor gezorgd dat de balans tussen de wapens compleet is verdwenen. Op social media laten spelers hun onvrede horen.

  Mobiele versie van Valorant door Riot Games aangekondigd

  Riot Games’ shooter Valorant bestaat sinds 2 juni een jaar. De game boekt enorme successen en heeft meer dan 14 miljoen actieve spelers gegenereerd. Nu heeft Riot Games aangekondigd de game uit te breiden door een mobiele versie van Valorant uit te brengen.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.