Stream: Laagvliet gaat XGN zijn kunsten tonen in Valorant!

News
donderdag, 12 mei 2022 om 9:00
valorantf1640945802
Het is weer tijd voor een toffe livestream bij XGN! Op donderdag 12 mei gaan we aan de slag in de first person shooter Valorant samen met een speciale gast, namelijk niemand minder dan Laagvliet. Dat wil je niet missen!
De laatste tijd kan je wel vaker van onze avonturen genieten in verschillende games. Donderdag 12 mei gaat we ook weer lekker aan de slag met een nieuwe livestream, waarin we de gratis FPS game Valorant gaan spelen - een game van dezelfde ontwikkelaar als League of Legends. Vanaf 15:00 gaan we live met de game op het Twitch-kanaal van XGN!
We zijn geen e-sports-level Valorant spelers en daarom schakelen we de hulp in van stream Laagvliet. Hij zal tijdens de livestream zijn kunsten tonen en ons de juiste tips geven zodat we niet roemloos ten onder gaan.
Deze stream wordt mede mogelijk gemaakt door MSI die recent haar nieuwe Vector Series heeft uitgebracht. Deze laptop-serie straalt als een zonnetje dankzij de 240Hz refresh rate in combinatie met een keurig 1080p IPS-paneel. Verder is de laptop voorzien van een krachtige, twaalfde generatie Intel i7-processor.
Kom donderdag dus genieten van de Valorant livestream op het Twitch-kanaal van XGN.nl of kijk de stream hieronder.

Chat met ons mee tijdens de nieuwe XGN stream

Naast het kijken van de stream mag je natuurlijk ook al je vragen stellen in de chat of gezellig meekletsen met wat er allemaal gebeurt tijdens de stream. Wil je bijvoorbeeld zelf ook een paar goede tips krijgen voor Valorant, schroom dan niet om je vragen te stellen donderdag!
Deze stream is in samenwerking met MSI.