The Dark Pictures - Man of Medan Artikelen

  Reageer en Win - Escape Room 2 en Man of Medan voor PlayStation 4

  Het is weer Reageer en Win dag bij XGN. En we zijn vandaag in een hele goede mood want we hebben deze week weer een te gekke prijs namelijk Man of Medan voor PlayStation 4 en Escape Room 2 spel.

  Man of Medan personages uitgelicht - Wat staat ons te wachten?

  De release van Man of Medan staat voor de deur en bevat personages waar jij de controle over kunt nemen. Deze personages hebben ieder speciale karaktereigenschappen en kwaliteiten, die tijdens de gameplay kunnen veranderen aan de hand van jouw persoonlijke keuzes. In dit artikel hebben wij deze personages voor jullie uitgelicht.

  Man of Medan Review - Eerste griezelige deel in de anthologie

  Wat krijg je als SuperMassive Games naar het verleden van horror gaat kijken? Daar komt nu antwoord op in het eerste deel van de Dark Pictures Anthology. In deze Man of Medan review vertellen wij je over de talloze rillingen die de game ons geeft. Veel van deze kippenvelmomenten zijn ijzersterke horror, maar onze nekharen staan ook soms op de negatieve manier overeind.

  Top 5 redenen om uit te kijken naar de Man of Medan release

  De Man of Medan release ligt om de hoek en na het spelen van de preview zijn wij onwijs benieuwd naar hoe deze game uit zal gaan pakken. De game is in dezelfde stijl gemaakt als Until Dawn, maar bevat een aantal nieuwe features en uiteraard een gloednieuwe verhaallijn. Dit zal het eerste deel zijn van The Dark Pictures Anthology.

  Wallpaper Pick augustus met Man of Medan en Once Upon a Time in Hollywood!

  Het is een heerlijke, plakkerige, zweterige zomer oftewel perfect om weg te dromen in je favoriete films en games. Dromen van een plek waar zomers normaal zijn. Bereid je alvast voor op alle dromen die je kunt beleven in augustus met een gloednieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick augustus!

  Vijf toffe features van de Man of Medan release - Samen griezelen

  Het duurt niet lang meer tot Man of Medan wordt uitgebracht, aangezien deze tegen het einde van de zomer uit zal komen. Nu kun je overwegen om deze spookachtige game te bewaren tot de regenachtige dagen van de herfst, maar dankzij deze vijf toffe features denken wij dat je Man of Medan zo snel mogelijk in huis moet halen.

  Top 10 game releasedata 2019 die nog bekend moeten worden gemaakt

  Veel mensen zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus het is niet gek dat als we een glimps van een game opvangen we graag alles willen weten. Hoewel we begrijpen dat developers tijd nodig hebben om een goede game neer te zetten, zijn we maar al te benieuwd naar deze game releasedata van games die in 2019 uit moeten komen.

  Naar welke 2019 game releases kijken jullie het meeste uit?

  2018 was het jaar van veel enorme releases, zoals Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed Odyssey, Shadow of the Tomb Raider en Call of Duty Black Ops 4. Ook in 2019 komen er weer mooie games aan. Naar welke game release in 2019 kijken jullie het meeste uit?

  Horrorgames 2019 - Hier mogen we naar uitkijken tot volgend jaar

  We hebben weer veel games om naar uit te kijken in 2019. Voor horrorfans is dit een echte lijst voor jullie. Hier staat op een rijtje welke horrorgames er volgend jaar gaan uitkomen, zodat we nog even kunnen nagaan wat we allemaal bij elkaar moeten gaan sparen. Dit zijn de horrorgames waar we naar uitkijken in 2019.

  Verhalende Bandai Namco games 11-11, Twin Mirror en Man of Medan [gamescom]

  Bandai Namco verblijdde ons tijdens gamescom met toffe games. We checkten Ace Combat 7 en SoulCalibur 6 al, maar ook nog drie verhalende Bandai Namco games: 11-11, Twin Mirror en Man of Medan. De tijd voor iedere game was krap, maar dat weerhield ons niet om de nodige info op te doen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.