Sunset Overdrive Artikelen

  Top 10 beste Xbox One games ooit - Alleen het allerbeste

  Nu de Xbox Series X eind van het jaar verschijnen is het tijd om terug te kijken op de huidige generatie. Met de Xbox One en Xbox One X heeft Microsoft voor veel plezier in de huiskamers gezorgd. Deze generatie kende een prachtige lijst grote en meeslepende games, alsook pareltjes van kleinere games die iedere gamer eigenlijk gespeeld moet hebben. Bovendien zijn veel van deze games via de Game Pass service van Microsoft te spelen. Wij blikken terug op de huidige generatie met de tien beste exclusieve games van de Xbox One.

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  10 vrolijke games voor Blue Monday!

  Vandaag is het weer zo ver, het is Blue Monday Ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wil je graag iets doen tegen dat nare gevoel? Ga dan gamen! Wij leggen jou tien vrolijke games voor die jou een beter gevoel geven.

  10 Xbox One games die je gespeeld moet hebben

  Dit najaar is het alweer vier jaar geleden dat de Xbox One het levenslicht zag. Voor ons Nederlanders was de release van de console natuurlijk iets korter geleden, omdat hij pas in september 2014 in ons kikkerlandje uitkwam. Evengoed tijd om een aantal Xbox One games die je gespeeld moet hebben onder de loep te nemen.

  Project Scorpio Games - Deze titels verdienen een upgrade!

  Vanavond wordt tijdens de Xbox persconferentie de Scorpio onthuld. De console moet nog mooiere graphics op je beeld toveren. En ook oude games kunnen daar van profiteren. Deze Project Scorpio games special benoemt een aantal titels die zeker een upgrade voor de nieuwe console verdienen!

  Top 10 beste Xbox Game Pass games - Deze moet je spelen

  De Xbox Game Pass is uitgebracht. Voor een vast bedrag per maand van 9.99 euro krijg je beschikking over meer dan 100 games. Dit zijn de 10 beste Xbox Game Pass games!

  10 goedkope Xbox One games voor onder de kerstboom

  Kerst komt steeds dichterbij en er moeten wel cadeautjes onder de boom komen. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt van 10 goedkope Xbox One games die je op je verlanglijstje kunt zetten.

  De 7 beste Xbox One exclusives die je in huis moet hebben

  De stap naar een nieuwe console kan soms wat overweldigend zijn. Zoveel nieuwe games om uit te kiezen, maar welke zijn nu echt het spelen waard? Om je een handje te helpen hebben wij hier de 7 beste Xbox One exclusives op een rijtje gezet, die je sowieso in huis moet hebben!

  De top 10 beste Xbox One games

  Jullie hebben kunnen stemmen op de top 10 beste Xbox One games en hier is het resultaat. Er staat een hoop moois in, waaronder twee titels van dezelfde franchise in de top vijf! Snel verder lezen dus en laat in de comments weten welke games jij mist of dat je het gewoon compleet eens bent met dit lijstje.

  Sunset Overdrive: De 5 tofste dingen om te doen!

  Sunset Overdrive is de nieuwe exclusive voor de Xbox One die vanaf 31 oktober te koop is. Vanmorgen kwamen we al met de review op de proppen, die een nette 7,5 kreeg. En jij vraagt je vast af: wat is er nou zo tof aan Sunset Overdrive? Lees het in deze kleurrijke special!

  Sunset Overdrive Review

  Sunset Overdrive neemt je mee naar Sunset City in 2027. De metropolis is overlopen door mutanten. Pak de meest gekke wapens op en ga de strijd aan in de stad!

  Wanneer een Xbox One kopen?

  De Xbox One werd bijna een jaar geleden uitgebracht, maar niet in Nederland. Wij moesten wachten tot september dit jaar en dat betekende dat een hoop mensen misschien voor de concurrent zijn gegaan, de PlayStation 4. Helaas, want er komen een heleboel mooie games aan voor de One. Daarom geven we in deze special advies wanneer je het beste een Xbox One moet kopen als je er nog geen een hebt.

  Top 10 beste games voor najaar 2014

  Het najar is in volle gang en daarom willen jullie weten wat de beste games zijn. Daarom vroegen we jullie om te stemmen op jullie favoriete game die nog dit jaar uit gaat komen. Staat Assassin's Creed erin? Halo? Of misschien Super Smash Bros.? Je leest het in deze top 10 beste games van dit najaar, samengesteld door jullie.

  De 5 Firstlook games die je moet checken

  Firstlook, het gaat bijna beginnen. Dit weekend zijn de hallen in de Jaarbeurs in Utrecht gewijd aan games en alles wat daarmee te maken heeft. Er zullen tientallen grote titels aanwezig zijn, van kleine indiegames tot grote najaarstoppers. Maar welke games moet je nou zien? Wij helpen je.

  Sunset Overdrive Preview - Knotsgekke actie in Sunset City

  Energiedrank, monsters en een open wereld. In Sunset Overdrive komen die elementen bijeen en vormen samen een knettergekke shooter. Over een paar weken ligt Sunset Overdrive in de winkels, tijd om eens naar deze knotsgekke game te kijken.

  Xbox One games om naar uit te kijken

  De Xbox One is vorige week eindelijk uitgekomen in Nederland. Wij hebben al aandacht besteed aan de games die bezitters op het moment voor de One aan kunnen schaffen, maar welke grote titels kunnen eigenaren nog dit jaar verwachten? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

  Welke Xbox One bundels zijn er?

  De Xbox One komt er binnenkort aan, en bij een lancering hoort uiteraard een grote selectie aan bundels. XGN zet ze in een handig overzicht, zodat je straks niet tussen tig aantal tabladen zit te zoeken naar de bundel die jou het meeste bevalt.

  Microsofts 5 beste trailers op Gamescom persconferentie

  Microsoft heeft tijdens haar jaarlijkse Gamesom-persconferentie een aantal nieuwe trailers getoond. Hoewel er een heleboel gave titels voorbij zijn gekomen, is de ene trailer net ietsje cooler dan de ander. Deze top 5 toont de vijf tofste trailers van Microsofts show.

  De hoogtepunten van de Microsoft Gamescom persconferentie 2014

  De Microsoft Gamescom persconferentie is zojuist afgelopen. Wat waren de hoogtepunten van deze persconferentie? XGN heeft de hele conferentie live gevolgd en heeft zo haar mening.

  Wat vond de XGN redactie van Microsofts Gamescom persconferentie?

  Microsoft gaf zojuist een persconferentie op Gamescom 2014. Hoewel er 8 mensen naar Keulen vertrokken zijn om al het nieuws te verslaan, werd de persconferentie op kantoor druk gevolgd door Rob, Mariëlle en Rox. Wat vonden zij van Microsofts persconferentie? Je leest het hier!

  Top 10 games om te spelen op Gamescom 2014!

  Tijd is schaars en zeker op de Gamescom waar je voor veel games lang in de rij moet staan. Daarom denkt XGN met je mee door een top 10 samen te stellen van games die je moet spelen op de Gamescom, als je gaat tenminste.

  Wat brengt de Microsoft persconferentie tijdens Gamescom 2014?

  De hele gamingwereld maakt zich klaar voor Gamescom, Europa's grootste gamingbeurs. Uiteraard is de gigant Microsoft aanwezig, met de eerste persconferentie die gehouden wordt. Wat kunnen we verwachten van de persconferentie?

  De XGN Gamescom Awards 2014 nominaties zijn bekend!

  Nog een iets meer dan een weekje wachten, en dan is het zover: Gamescom 2014. En een nieuwe Gamescom betekent een nieuwe Gamescom Awards show! Wij hebben de games genomineerd, maar welke game een felbegeerd XGN lintje verdient, dat is aan jullie!

  De 20 tofste games die nog in 2014 uitkomen!

  Deze herfst wordt er weer groots uitgepakt met de release van vele top games, met de terugkeer van series als Far Cry, en de introductie van hele nieuwe series als Destiny. Wij zetten de games waar wij dit jaar het meest naar uitkijken op een rijtje.

  De 10 tofste co-op games die nog uit moeten komen!

  Na de laatste editie van de E3 lijkt het alsof co-op games hotter zijn dan ooit. Mensen die graag een coöperatief potje gamen, kunnen de toekomst positief tegemoet zien. Een tijd geleden zagen we de plotse populariteit van de ouderwetse pijl en boog in games. Nu lijkt hetzelfde te gebeuren, maar dan met co-op games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.