Splatoon

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie, party, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8.5

  Splatoon Artikelen

  De 10 beste Wii U games aller tijden

  Het einde van de Wii U is in zicht. Vanaf maart kunnen we namelijk aan de slag met de gloednieuwe console van Nintendo: de Nintendo Switch. Ondanks dat de Wii U niet voor iedereen de console was waar men op had gehoopt, zijn er toch uitstekende games voor uitgekomen. Dit zijn de beste Wii U games ooit.

  Splatoon Interview - In gesprek met ontwikkelaar Hisashi Nogami

  Goed nieuws voor Splatoon-fans! Satoru Shibata, Nintendo of Europe-president, kondigde vorige week op gamescom aan dat zij de komende zes maanden in samenwerking met eSports-bedrijf ESL toernooien gaat organiseren. Wij gingen in gesprek met ontwikkelaar Hisashi Nogami over dit en meer. Lees het in ons Splatoon interview!

  De gamescom eSports competities die je niet mag missen

  Gamescom 2016 staat op het punt te beginnen. Nog even en de deuren van Europa's grootste gamebeurs gaan open. Tijdens de beurs is er genoeg te beleven voor iedereen. Net zoals elk jaar zullen er ook weer genoeg eSports toernooien gehouden worden. maar wat zijn de gamescom eSports competities die je moet kijken? Je leest het hier!

  Top 5 beste games om brak te spelen

  Het is zover, 2016 is een feit. Wij hopen natuurlijk dat je een goede jaarwisseling hebt gehad! Veel mensen ervaren de eerste dag van januari maar brak en moe. Wij keken naar de beste games om brak te spelen.

  De top 5 beste games van 2015 volgens Koen van Rijsoort

  Koen is er nieuw bij dit jaar! En wat zijn we blij met hem. Hij weet ongeveer alles van Nintendo én maakte zijn debuut in de Q&A Tuesday. We gaan 'm vast nog veel horen en zien in 2016. Dit is de top 5 beste games van 2015 volgens Koen!

  Splatoon Nieuws

  Splatoon artbook ligt volgende week in de winkels

  Een Splatoon artbook is vanaf volgende week beschikbaar in de Engelse taal. Dat is goed nieuws voor de fans van het spel aangezien het artbook tot nu toe alleen in Japans te verkrijgen is. Splatoon 2 komt op 21 juli uit.

  Splatoon Manga serie komt binnenkort uit in Nederland

  De Splatoon Manga serie komt aan het einde van 2017 in Nederland uit. De comic serie is gecreëerd door Sankichi Hinodeya en oorspronkelijk gepubliceerd door CoroCoro Comic.

  Splatoon speelgoed om elkaar in het echt met verf te bekliederen

  Als je het zat bent om Splatoon voor de televisie te spelen, kun je elkaar ook met inkt bekliederen via dit Splatoon speelgoed. Zo verschijnen er Splatoon wapens.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Splatoon Tournament reikt Nintendo NX uit

  Het Splatoon Tournament dat dit jaar gehost wordt door Electronic Sports League heeft een interessante prijs voor de winnaar, namelijk een Nintendo NX. ESL werkt hierin samen met Nintendo.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.