Geliefde Switch game nu met korting te scoren!

News
dinsdag, 18 juli 2023 om 9:00
splatoon 3 preview 3f1662460777
De vakantie is begonnen en dan ontdek je toch vaak dat je een stuk sneller klaar bent met alles wat je van plan was dan verwacht. Als de verveling al toeslaat is een nieuwe game misschien een idee. Een geliefde Switch titel is nu in de aanbieding.
Als je al klaar bent met Tears of the Kingdom en graag snellere actie hebt dan Pikmin 4 je kan bieden, kan het zijn dat je even niet weet wat er nog te spelen is op de Switch. Maar je volgende game hoeft er niet één te zijn die net uit is. Ben je bijvoorbeeld ooit begonnen aan Splatoon 3?

Scoor Splatoon 3 met korting bij bol.com!

Je kunt je nu namelijk in Splatoon 3 storten zonder daar de volle mep voor te betalen. Nintendo-games worden niet vaak in prijs verlaagd, dus je ziet de game op veel plaatsen nog nauwelijks onder de originele prijs. Maar bij bol.com kun je hem nu scoren voor één van de laagste prijzen tot nu toe.
Meestal zou je misschien niet zo snel in een multiplayer shooter van een jaar oud duiken, maar om ondersteuning hoef je je geen zorgen te maken. Er komen nog aardig wat Splatfest-weekenden aan. Bovendien komt er nog een hele uitbreiding die pas uiterlijk eind volgend jaar verschijnt, dus voor die tijd stopt de ondersteuning sowieso niet en na die tijd zal hij ook nog even doorgaan.
Als je toch liever een andere game hebt, zijn er natuurlijk opties. Bij MediaMarkt zijn bijvoorbeeld ook allerlei games in de aanbieding. Sommige PS5 games kosten daar nu zelfs minder dan 15 euro.

Populair Nieuws