Overwatch

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Activision Blizzard

  9

  Overwatch Artikelen

  Deze PS5 games hebben mouse keyboard opties

  Nu we in het tijdperk van de Playstation 5 zijn beland, is het tijd om te kijken welke PS5 games we met muis en keyboard kunnen spelen. Op de PS4 was de muis keyboard optie er wel, maar erg optimaal was deze niet.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 5)

  Buiten is het guur, koud en glad. Des te meer reden om binnen met een warme kop chocolademelk onder een dekentje een goede film of serie te kijken. Of natuurlijk die ene game nog even een paar uur te spelen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Van deze games willen we een next-gen upgrade zien voor PS5 en Xbox Series X!

  Met de lancering van de next-gen consoles kunnen we in Nederland eindelijk genieten van spectaculaire graphics, razendsnelle laadtijden en andere nieuwe features van de consoles. Een aantal games krijgen bovendien een next-gen upgrade, maar daar mogen wat ons betreft nog wel een paar games aan worden toegevoegd. Van deze games willen wij een next-gen upgrade zien!

  De 10 populairste pc games van dit moment!

  Aangezien er zoveel toffe pc games op de markt zijn, kan het soms best lastig zijn om er een uit te kiezen. Benieuwd welke games er op dit moment populair zijn? Wij helpen je! In deze special lees je wat de populairste pc games zijn op dit moment.

  Deze online shooters zijn ook in 2020 hot

  Iedereen wil wel eens wat stoom afblazen. Een goede manier om dat voor elkaar te krijgen, is door wat vrienden op te trommelen en online flink wat lood af te knallen. Maar welke games zijn nou precies voor dat de moeite waard? Wij vertellen je welke online shooters in 2020 het vetst zijn om op te starten!

  Overwatch Nieuws

  Overwatch is vanaf nu voorgoed offline

  Al sinds release is Overwatch een grote hit onder shooter-fans. Nu moeten liefhebbers alleen afscheid nemen, want de servers van de game zijn voorgoed offline.

  Nieuwe foto van menu Overwatch 2 toont Battle pass

  Recent hebben we nieuwe informatie gekregen over wat Blizzard op de planning heeft staan voor Overwatch 2. De makers willen het nieuwe aspect PvP aspect van Overwatch 2 sneller brengen dan eerst verwacht en zullen het dus gaan splijten van de PVE modus. Ook zijn er screenshots opgedoken waar we al een klein deel van de nieuwe interface kunnen bewonderen.

  BattleTag gratis aan te passen om naamverandering Overwatch karakter

  Omdat het Overwatch-personage McCree een naamsverandering krijgt, kun je nu tijdelijk gratis je Overwatch BattleTag aanpassen. Vanaf 26 september zal de naam van cowboy Jesse McCree veranderen naar Cole Cassidy.

  Nieuwe naam voor 'controversieel' Overwatch-karakter McCree onthuld

  Blizzard heeft bekendgemaakt wat de naam van McCree in Overwatch zal worden. Het karakter uit de game was controversieel geworden door zijn naamgever.

  Nog een topman weg bij Activision Blizzard

  Producent Chacko Sonny verlaat Blizzard. Dit heeft hij laten weten aan verschillende collega's. Volgens Blizzard heeft zijn vertrek niets te maken met het schandaal rond Blizzard. De vertrekkende Chacko Sonny wil meer vrije tijd en daarom heeft hij zijn ontslag ingediend bij het bedrijf.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.