Life is Strange

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Dontnod en uitgegeven door Square Enix

  9

  Life is Strange Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #100 tot en met #91

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze dagelijks voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de aftrap: de nummers 100 tot en met 91!

  Life is Strange casual cosplay - Max Caulfield

  Stel je eens voor hoe het zou zijn om iedere dag te kunnen cosplayen. Om je mooiste outfits niet meer hoeven te beperken tot de hallen van de zoveelste comic con, maar om uitgedost als je favoriete personage naar werk of school te gaan. Iets te veel van het goede? Niet volgens casual cosplay, een subtielere vorm van cosplay die iedere dag kan!

  De top 10 beste mobile games die wij nog willen zien - leuk voor onderweg

  Begin dit jaar heeft Nintendo aangekondigd dat de titel Dr. Mario World naar mobiele apparaten komt. Steeds meer console-games komen naar mobiel, zoals Mario Kart en Life is Strange. Dit zijn de top 10 beste mobile games die wij het liefst nog willen zien verschijnen.

  Beste verdrietige romances in games - Huilend op Valentijnsdag

  We kennen allemaal het tragische verhaal van Romeo en Juliet, dat eindigt in een dubbele zelfmoord. Kan het nog triester dan dat? Ja, dat is zeker mogelijk en er bestaan een aantal games die daar het bewijs van zijn. Stap aan boord op deze boot vol met gevoelens, want dit zijn de beste verdrietige romances in games.

  Top games waar je onze redactieleden wakker voor kunt maken

  Gezien het feit dat we bij XGN aan het werk zijn, is het niet gek dat de meeste van ons gek zijn op gamen. Toch hebben we allemaal een andere smaak en hebben we een eigen favoriet. Benieuwd voor welke game je ons wakker kunt maken? Dat kun je hieronder lezen, want dit zijn al onze top games op een rijtje.

  Life is Strange Nieuws

  Life is Strange mobile aangekondigd voor slechts een paar euro

  Life is Strange mobile komt eraan. De episodische game verschijnt 14 december, overmorgen dus, voor de iPhone en iPad.

  Nieuwe Xbox Live deals geven korting op Deus Ex en Life is Strange

  Waar we vorige week nog alle LEGO games voor een prikkie konden downloaden, staan de nieuwe Xbox Live deals van deze week vooral in het teken van Deus Ex en Life is Strange. Beide games zijn nu voor een goedkope prijs te spelen op je Xbox.

  Gratis PS Plus games voor juni bekendgemaakt

  Na al een eerdere lek zijn de gratis PS Plus games voor juni nu officieel bekendgemaakt. De lek had het bij het juiste eind.

  Gratis PS Plus games juni gelekt op Twitter

  De eerste twee gratis PS Plus games van juni zijn gelekt. Een foto op het officiële Twitter kanaal van PlayStation Turkije liet twee games zien met een verwijzing naar PlayStation Plus.

  Life is Strange vervolg in de maak

  Er is een Life is Strange vervolg in de maak. Dat maakte ontwikkelaar DONTNOD bekend. Ze kondigde de game aan met een korte video.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.