Grand Theft Auto V

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games

  9.5

  Grand Theft Auto V Artikelen

  Wist je dat Rockstar vaker is aangeklaagd om GTA-personages?

  De afgelopen weken heb je vast het één en ander gehoord over de “Florida Joker”, die ruzie zoekt met Rockstar omdat een personage in de GTA 6 trailer op hem lijkt. Hij heeft het zelfs al gehad over een rechtszaak. Hij zou zeker niet de eerste zijn: Rockstar heeft al vaker rechtszaken aan de broek gehad vanwege personages.

  Wat kunnen we van GTA Online verwachten in 2023?

  Het is geen geheim dat Rockstar druk bezig is met de ontwikkeling van GTA 6. Maar hoe zit het ondertussen met de online wereld van Los Santos? Dit is wat we kunnen verwachten van GTA Online in 2023.

  Is het einde voor GTA Online in zicht?

  Eerder deze maand heeft Rockstar alle spelers en medewerkers bedankt voor hun inzet om GTA Online mogelijk te maken. Daarmee denken velen dat het einde voor GTA Online in zicht is. Maar is dat ook echt zo?

  Dit voegt The Criminal Enterprises update allemaal aan GTA Online toe

  Spelers van GTA Online kunnen nu genieten van een gloednieuw update: The Criminal Enterprises. Dit voegt de update allemaal aan de online wereld van GTA 5 toe.

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Grand Theft Auto V Nieuws

  ‘GTA 5 liep 8 single-player DLC’s mis’

  GTA-fans hebben erg lang moeten wachten op een nieuw deel na GTA 5. Dat wachten had misschien iets verlicht kunnen worden door DLC voor GTA 5, maar alleen de Online-modus heeft na lancering nieuwe content gekregen. Gelekte code suggereert alleen dat er maar liefst acht DLC-pakketten op de planning stonden voor de single-player.

  GTA 5 acteur heeft paniekmomentje om GTA 6

  We weten nog weinig over wie er naast de nieuwe hoofdpersonen zoal te zien zal zijn in GTA 6. Soms brengt Rockstar bekende personages terug, maar daar kan nog niemand iets over zeggen. Eén van de belangrijkste acteurs voor GTA 5 leek zelfs een klein beetje paniekerig toen hij in een interview in verband gebracht werd met GTA 6.

  GTA 5-acteur slachtoffer geworden van swatting tijdens GTA Online stream

  Acteur Ned Luke is slachtoffer geworden van een gevaarlijke en vervelende ‘grap’. De GTA 5-acteur is tijdens het streamen van GTA Online het doelwit geworden van swatting.

  GTA 5 breekt nieuwe mijlpaal vlak voor GTA 6 onthulling

  Grand Theft Auto 5 werd eerder dit jaar tien jaar oud, maar dat betekent niet dat de game niet meer gespeeld wordt. In tegendeel zelfs, want de game heeft een nieuwe verkoopmijlpaal bereikt. De sandbox-game van Rockstar Games is nu namelijk meer dan 190 miljoen keer over de toonbank gegaan.

  GTA 5 acteur doet mysterieus over GTA 6

  De hype voor GTA 6 heeft een kookpunt bereikt, want Rockstar aangekondigd dat de eerste trailer voor GTA 6 eraan komt. Uiteraard vragen veel fans zich nu af wat we zoal gaan zien in de trailer en uiteindelijk de game. Een GTA 5 acteur is daar naar gevraagd, maar doet nogal mysterieus.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.