Grand Theft Auto V

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Rockstar North en uitgegeven door Rockstar Games

  9.5

  Grand Theft Auto V Artikelen

  Wat kunnen we van GTA Online verwachten in 2023?

  Het is geen geheim dat Rockstar druk bezig is met de ontwikkeling van GTA 6. Maar hoe zit het ondertussen met de online wereld van Los Santos? Dit is wat we kunnen verwachten van GTA Online in 2023.

  Is het einde voor GTA Online in zicht?

  Eerder deze maand heeft Rockstar alle spelers en medewerkers bedankt voor hun inzet om GTA Online mogelijk te maken. Daarmee denken velen dat het einde voor GTA Online in zicht is. Maar is dat ook echt zo?

  Dit voegt The Criminal Enterprises update allemaal aan GTA Online toe

  Spelers van GTA Online kunnen nu genieten van een gloednieuw update: The Criminal Enterprises. Dit voegt de update allemaal aan de online wereld van GTA 5 toe.

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Scoor deze PS5 games nu met veel korting!

  De laatste tijd is er ineens een flinke PS5 voorraad gearriveerd in Nederland. Dat betekent ook dat de nieuwe eigenaren op zoek zijn naar titels om hun collectie uit te breiden. En met deze PS5 games kan je dat met veel korting doen!

  Grand Theft Auto V Nieuws

  GTA 5-acteur slachtoffer geworden van swatting tijdens GTA Online stream

  Acteur Ned Luke is slachtoffer geworden van een gevaarlijke en vervelende ‘grap’. De GTA 5-acteur is tijdens het streamen van GTA Online het doelwit geworden van swatting.

  GTA 5 breekt nieuwe mijlpaal vlak voor GTA 6 onthulling

  Grand Theft Auto 5 werd eerder dit jaar tien jaar oud, maar dat betekent niet dat de game niet meer gespeeld wordt. In tegendeel zelfs, want de game heeft een nieuwe verkoopmijlpaal bereikt. De sandbox-game van Rockstar Games is nu namelijk meer dan 190 miljoen keer over de toonbank gegaan.

  GTA 5 acteur doet mysterieus over GTA 6

  De hype voor GTA 6 heeft een kookpunt bereikt, want Rockstar aangekondigd dat de eerste trailer voor GTA 6 eraan komt. Uiteraard vragen veel fans zich nu af wat we zoal gaan zien in de trailer en uiteindelijk de game. Een GTA 5 acteur is daar naar gevraagd, maar doet nogal mysterieus.

  ‘Netflix wil game-aanbod uitbreiden met zeer geliefde franchise’

  Netflix is druk bezig met pogingen om een grote naam te worden in de game-industrie. Via de app kun je al een tijdje wat games spelen en die mogelijkheid wordt nu verder uitgebreid op tv’s. Opvallend genoeg zou Netflix ook gesprekken voeren om een grote game aan te kunnen bieden.

  Rockstar begint eigen Game Pass in GTA 5

  Er zijn tegenwoordig allerlei abonnementen op games, met Game Pass als bekendste. Rockstar waagt zich nu ook aan het concept, maar dan in GTA 5. Er worden klassieke games aangeboden via GTA+.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.