DOOM Nieuws

  DOOM update brengt 4K naar Xbox One X en PS4 Pro

  Een DOOM update gaat ervoor zorgen dat de game in 4K beschikbaar wordt op consoles. Deze update zal vanaf 29 maart beschikbaar zijn op zowel de PlayStation 4 Pro als op de Xbox One X. Dat meldt uitgever Bethesda op haar eigen blog.

  Top 10 aanbiedingen uit de Playstation Store Sale

  Er is weer een Playstation Store sale. Tot 12 april zijn er tijdens de speciale paasaanbiedingen honderden games in de uitverkoop.

  DOOM Switch release bekend

  Bethesda heeft de DOOM Switch release bekendgemaakt. De game komt op 10 november uit voor Nintendo’s console. De uitgever heeft daarvoor een nieuwe developer video online gezet.

  DOOM Switch details bekendgemaakt

  Er zijn nieuwe DOOM Switch details bekend geworden. En wat blijkt? De DOOM Switch versie gaat lopen als een zonnetje.

  Bethesda kondigt Switch versies DOOM en Wolfenstein 2 aan

  Na het nieuws dat The Elder Scrolls V: Skyrim naar de Nintendo Switch komt, lijkt het erop dat Bethesda de smaak te pakken heeft. De uitgever komt nu ook met de Switch versies DOOM en Wolfenstein 2: The New Colossus. Het nieuws kwam naar buiten tijdens een Nintendo Direct livestream.

  DOOM DLC gratis beschikbaar

  In update 6.66 maakt Bethesda Softworks alle drie de DOOM DLC gratis. Daarnaast zijn er weekenden waarbij iedereen DOOM gratis uit kan proberen.

  Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt

  Summer Games Done Quick is een event waar speedrunners zo snel mogelijk games proberen uit te spelen. Dit jaarlijkse event heeft nu zijn Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt met onder meer NieR Automata.

  Eerste Steam Awards winnaars bekendgemaakt

  Afgelopen maand stond Steam niet alleen in het teken van de Steam Winter sale, maar ook van de allereerste Steam Awards! Deze awards zijn niet zoals je ze normaal misschien wel kent, maar bevatten juist originele en interessante categorieën. De awards zijn afgelopen en nu zijn de Steam Awards winnaars bekendgemaakt.

  DOOM Bloodfall DLC nu verkrijgbaar - Laatste betaalde expansie

  De laatste betaalde DLC voor DOOM is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In de DOOM Bloodfall DLC zitten onder andere nieuwe maps en wapens. Voor het nieuwste pakket leg je ongeveer €15,- neer.

  The Game Awards winnaars bekend

  The Game Awards winnaars zijn bekend gemaakt en hebben meer dan 20 awards uitgereikt. The Game Awards evenement werd gehouden in Los Angeles en Overwatch en Uncharted 4 staan hoog in de ranglijst.

  DOOM Hell Followed DLC nu verkrijgbaar

  De DOOM Hell Followed DLC is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit is de tweede DLC voor DOOM. Met de release toont Bethesda ons ook een nieuwe trailer. De nieuwe DLC bevat meerdere nieuwe multiplayer mappen en cosmetische items.

  Doom patch voegt nieuwe gameplay features toe

  De volgende gratis Doom patch met extra features en fixes is uit. Deze brengt een aantal interessante toevoegingen aan de single- en multiplayer elementen.

  DOOM update beschikbaar

  De derde gratis DOOM update is uitgekomen voor alle platforms. Naast de toevoeging van Deathmatch en private matches, zijn bepaalde problemen in de campagne opgelost. De DOOM update wordt door Id Software gevierd met een double XP weekend.

  DOOM Deathmatch en private matches op komst

  De 'free update 3' brengt DOOM deathmatch en privé matches aan het einde van deze maand. Dit maakte Bethesda bekend met deze bijgevoegde teaser. De instellingen van de privé matches geven spelers de mogelijkheid om de tijdsduur, scorelimiet en wapenkeuze aan te passen.

  Eerste Doom DLC Unto the Evil is nu te verkrijgen

  De eerste Doom DLC Unto the Evil is vanaf vandaag voor alle platformen te koop. Het is het eerste uitbreidingspakket dat in totaal uit drie delen zal bestaan.

  Doom Collector's Edition PlayStation 4 - nu 40 euro!

  Op de site van Media Markt is de Doom Collector's Edition PlayStation 4 afgeprijsd. Zo kost de game inclusief goodies nog maar 40 euro in plaats van 126 euro.

  DOOM Update #1 wordt bijna gelanceerd

  De eerste grote update sinds de lancering komt eraan. Op 30 juni komt DOOM Update #1 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Gratis DOOM demo is langer beschikbaar

  De gratis DOOM demo die afgelopen week tijdens de E3 is vrijgegeven wordt door de ontwikkelaar langer beschikbaar gesteld. De gratis DOOM demo voor de bloederige shooter die eigenlijk alleen vorige week nog beschikbaar zou zijn, is deze week nog steeds beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC.

  DOOM Day One aanbieding - Nu slechts 42,99 euro

  Ouderwets knallen met een gloednieuwe cover kan al vanaf vorige maand. Mocht je de game nog niet opgepakt hebben is het nu je kans, want er is een speciale DOOM Day One aanbieding.

  Eerste level Doom gratis te spelen

  Wil je Doom gratis proberen? Dan is nu je kans! Tijdens de week van de E3 zal de game even gratis te spelen zijn op Steam en de PlayStation 4 en Xbox One.

  DOOM multiplayer terug bij id Software voor vernieuwing

  Id Software had de DOOM multiplayer in eerste instantie uitbesteed aan een externe studio zodat zij zich volledig kon richten op een sterke singleplayer campagne. Nu de game is uitgebracht heeft id Software weer tijd om zelf de DOOM multiplayer te ontwikkelen.

  Media Markt actie - 3 halen 2 betalen bij films, games en muziek

  Zit je na te denken of je nu Uncharted 4, DOOM of gelijk Overwatch op de 24e bij de release moet kopen, dan biedt deze Media Markt actie uitkomst. Vanaf vandaag t/m 29 mei kan je namelijk drie producten halen voor de prijs van twee!

  XGN.nl wenst iedereen een fijn Pinksteren toe!

  Dit weekend is het weer Pinksteren. Nagenoeg iedereen heeft maandag een extra vrije dag. De uitgelezen mogelijkheid, zeker gezien de weersvoorspellingen, om lekker een dagje Uncharted 4 of DOOM te spelen. Wat je ook gaat doen, XGN.nl wenst iedereen een fijn Pinksterweekend!

  DOOM wapens vrijgegeven door id Software

  DOOM verschijnt vandaag. De nieuwste hell-shooter van id Software brengt de speler terug naar de rode planeet. Id Software heeft alvast het volledige arsenaal van DOOM wapens waar de speler over zal beschikken vrijgegeven.

  DOOM SnapMap uitgelegd door ontwikkelaar

  Onlangs heeft id Software tijdens een Livestream haar nieuwe SnapMap opties in een Livestream uitgelegd. Tijdens de livestream werd DOOM SnapMap uitgelegd en kon je zien wat je precies kunt met deze levelbuilder voor de shooter.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.