Destiny 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Massive multiplayer & shooter

  Gemaakt door Bungie en uitgegeven door Activision

  6

  Destiny 2 Artikelen

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  Top 10 beste co-op games voor PS5 en PS4 - Samen sta je sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS5 en PS4 co-op games!

  Column: waarom online gamen op PS5 zo leuk is tijdens Corona

  Het begint een beetje vermoeiend te worden, iedere keer worden de maatregelen met betrekking tot Corona verlengd en zitten we langer in huis. Online gamen is eigenlijk een redder in nood door ons te verbinden met andere mensen en zeker op de PS5 is het heel erg leuk.

  Overzicht: Alle games die al in 2021 zijn uitgesteld

  Het coronavirus zorgt in veel branches voor problemen en dat is ook zeker het geval voor ontwikkelaars. Veel studio’s moeten namelijk vanuit huis werken, wat voor veel vertraging zorgt. Deze games zijn nu allemaal al in 2021 uitgesteld!

  Destiny 2: Het verhaal in Season of The Chosen uitgelegd

  Met de komst van Season of The Chosen mochten we zitten met Julia Nardin, Narrative Lead, en Nikko Stevens, Senior Narrative Designer, om te praten over hoe alle verhalen in Destiny 2 samenkomen. In dit interview wordt het verhaal van Destiny 2 Season of The Chosen uitgelegd.

  Destiny 2 Nieuws

  Bungie bezig met eigen BlizzCon evenement

  Bungie, maker van Destiny gaat hun eigen evenementen organiseren. Er is een handelsmerk ingediend voor een zogeheten ‘Bungiecon’. Het zou een eigen evenement worden waar het bedrijf nieuwe games en dergelijke aankondigt. Het is alleen nog niet officieel bekendgemaakt en is het dus ook nog niet zeker, wanneer het plaats vindt.

  Destiny 2 glitch laat je raid met 12 man spelen

  Destiny 2 heeft genoeg glitches om je aan te ergeren, maar deze nieuwe glitch is eigenlijk alleen maar leuk. De glitch stelt je namelijk in staat om de raid met 12 man te spelen.

  Destiny-maker Bungie opent kantoor in Amsterdam

  Bugie, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Destiny-titels opent een kantoor in Amsterdam. Zo maakt het bedrijf bekend in een blogpost. Het gebouw moet in 2022 geopend worden.

  Nieuw seizoen Destiny 2 Beyond Light bijna van start!

  Destiny 2: Beyond Light is inmiddels een tijdje uit en daarmee loopt het eerste seizoen dus al weer bijna ten einde. Ter afsluiting krijgen we deze week nog een keer Iron Banner, maar de echt grote veranderingen komen in het nieuwe seizoen. Volgens Bungie kunnen we veel dingen verwachten.

  Bungie werkt aan meerdere games naast Destiny 2

  Bungie is bekend geworden door de Halo games, maar de Amerikaanse ontwikkelaar heeft zichzelf het laatste decennium toegewijd aan Destiny en Destiny 2. Toch is Bungie nu ook bezig met meerdere nieuwe games.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.