Assassin's Creed Nieuws

  Toont The Division 2 teaser de nieuwe Assassin's Creed Vikings voor 2020?

  Sinds de eerste Assassin's Creed game is uitgekomen in 2007 is er over het algemeen minimaal één Assassin's Creed gerelateerde game per jaar uitgebracht. Nu is Ubisoft, volgens nieuwswebsite Kotaku, bezig met de nieuwste Assassin's Creed waarin schijnbaar vikings voor zullen komen. De game moet volgend jaar verschijnen.

  Update - Nieuwe Assassin's Creed game mogelijk niet in 2016

  De nieuwe Assassin's Creed game komt mogelijk niet dit jaar uit, maar pas in 2017. De game zou zich bovendien in het oude Egypte afspelen. Deze uitspraken zijn geplaatst op 4Chan door een gebruiker die beweert een ontwikkelaar bij Ubisoft te zijn.

  Nieuw Assassin's Creed personage onthuld - vervanger van Desmond?

  Op Comic Con is vandaag een nieuw Assassin's Creed personage onthuld op de cover art voor een nieuwe comic binnen de franchise. De voorkant vertoont mogelijk een nieuw vrouwelijk personage uit onze huidige tijd. Is dit mogelijk de vervanger van Desmond Miles?

  Wat is er gebeurd met 1666 Amsterdam?

  De Assassin’s Creed franchise brengt al jarenlang voor uitgever Ubisoft miljoenen pegels in het laatje. De games waarin je als een assassin door verschillende steden zoals Rome, Parijs en New York (en zelfs als zeerover!) rondsluipt zijn tot op de dag van vandaag populair. Maar hoe zit het met 1666 Amsterdam, de ambitieuze game van Assassin's Creed grootvader Patrice Désilets?

  Assassin's Creed film uitgesteld naar 2016

  Volgens Fox insiders is de filmadaptatie van Assassin's Creed uitgesteld naar een niet nader gespecificeerde releasedatum in 2016. De Assassin's Creed film zou eerst op 7 augustus 2015 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Fox is verantwoordelijk voor de distributie van de film.

  Assassin's Creed krijgt Monopoly-versie

  Assassin's Creed krijgt een eigen editie van het bordspel Monopoly. De officieel gelicenseerde Assassin's Creed-versie van het gezelschapsspel met onroerend goed, hypotheken en belastingen verschijnt in oktober.

  Nieuwe Assassin's Creed titel wordt niet door Ubisoft Montreal gemaakt

  Een nieuwe Assassin's Creed titel zal niet ontwikkeld worden door Ubisoft Montreal, de studio die tot nu toe alle grote AC titels gemaakt heeft, maar door Ubisoft Quebec. Het gaat hier dus niet om Assassin's Creed: Unity, maar om een niet nader gespecificeerde toekomstige titel.

  Assassin's Creed-serie verkoopt 73 miljoen exemplaren

  De Assassin's Creed-serie heeft ongeveer 73 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het de bestverkopende franchise is van uitgever/ontwikkelaar Ubisoft. Dat maakte het Franse bedrijf bekend op de officiële webpagina van Assassin's Creed.

  'Nieuwe Assassin's Creed niet in Japan'

  Het aanstaande deel in de Assassin's Creed-serie zal zich niet afspelen in feodaal Japan. Dat bevestigt Jade Raymond, producent en baas van Ubisoft Toronto, in een interview met AdWeek.

  Assassin's Creed maker ontslagen bij Ubisoft

  Het lijkt erop dat de maker van Assassin's Creed voor de tweede keer Ubisoft heeft verlaten. Deze keer lijkt zijn vertrek echter niet vrijwillig te zijn.

  Assassin's Creed bedenker vindt eerste game het best

  De bedenker van Assassin's Creed, Patrice Désilets, zegt dat de eerste uiting van Assassin's Creed zijn favoriet is. Hij zegt dat de eerste game vooral meer "puur" was vergeleken met de opvolgers.

  Creative director Assassin's Creed terug bij Ubisoft

  Patrice Désilets, de voormalige creative director van Assassin's Creed, is weer terug bij Ubisoft. Hij was eerder vertrokken naar uitgever THQ, maar dat bedrijf is inmiddels failliet gegaan.

  Screenshot Assassin's Creed per ongeluk gebruikt in Deens journaal

  In het nieuws van het Deense televisiestation TV2 is er een klein foutje gemaakt. Tijdens een reportage over Damascus werd namelijk een screenshot van Assassin's Creed gebruikt.

  Assassin's Creed franchise met flinke korting op Xbox Live

  Gisteren waren een aantal games uit de Halo serie in prijs verlaagd en vandaag is Assassins's Creed aan de beurt. Een viertal Assassin's Creed spellen zijn met korting te verkrijgen op de Xbox Live Marketplace.

  Watch Dogs maakt geen gebruik van Assassin's Creed engine

  Omdat er flink wat onduidelijkheid heerst over de engine van Watch Dogs, heeft Ubisoft vandaag duidelijk gemaakt dat Watch Dogs gebruik maakt van een unieke engine.

  Eerste Assassin's Creed bevatte aanvankelijk co-op

  Ubisoft heeft vanmiddag onthuld dat de originele Assassin's Creed aanvankelijk een uitgebreide co-opmodus had. Ergens in het ontwikkelproces werd deze echter geschrapt.

  Michael Lesslie schrijft Assassin's Creed film

  De Assassin's Creed film die in de maak is, zal worden geschreven door Michael Lesslie. Wie de film gaat regisseren is echter nog niet bekend.

  Bedenker Assassin's Creed: 'Eerste deel is het puurste'

  Patrice Désilets, de bedenker van de Assasin's Creed games heeft laten weten dat hij het eerste deel uit de Assassin's Creed franchise het puurst vindt en geeft aan dat deze alle andere delen ver overstijgt.

  Ubisoft houdt tijdelijke uitverkoop op GOG.com

  De Franse uitgever Ubisoft houdt via de site GOG.com tijdelijk uitverkoop. Onder meer spellen als Rayman en Assassin's Creed zijn tot en met maandag met fikse kortingen te verkrijgen.

  Assassin's Creed-aanklacht laten vallen door aanklager

  Een tijdje geleden heeft een Amerikaanse boekenschrijver Ubisoft aangeklaagd omdat het bedrijf zijn ideeën zou hebben gestolen voor Assassin's Creed. De aanklager trekt zich nu terug, maar behoudt de mogelijkheid om de zaak te heropenen.

  Assassin's Creed was eerst eigenlijk Prince of Persia-reboot

  De originele Assassin's Creed was in de vroege ontwikkelingsfase eigenlijk bedoeld als een reboot van de Prince of Persia-serie. Dat blijkt onder meer uit een trailer die onder het mom van Video Games Mix 2002-2009 is uitgebracht, zo schrijft gamesite Gamekicker.

  Ubisoft aangeklaagd om Assassin's Creed ideeën

  De games uit de Assassin's Creed serie zijn inmiddels al miljoenen keren over de toonbank gevlogen. De serie is daarmee misschien wel één van Ubisofts grootste successen ooit. Jaren na de eerste game wordt het bedrijf nu echter aangeklaagd.

  Servers Ubisoft morgen offline, veel PC-games niet speelbaar

  Ubisoft is van plan om deze week groot onderhoud te plegen aan haar servers. Hierdoor zal het gros van de games van de ontwikkelaar niet online speelbaar zijn.

  Bundelpakketten voor onder andere Assassin's Creed en Ghost Recon

  Er komen in maart tal van bundelpakketten van Ubisoft-games, waaronder die van Assassin's Creed en Assassin's Creed II. Dat blijkt uit een releaselijst van Ubisoft, gepubliceerd op gamewebsite VG247.

  Assassin's Creed al meer dan 30 miljoen keer verkocht

  De Ubisoft persconferentie is net afgelopen en de grootste game van de show was natuurlijk Assassin's Creed Revelations. Behalve de game maakte Ubisoft ook wat algemene details bekend over de Assassin's Creed franchise.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.