Anno 1800

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Ubisoft Blue Byte & Studio Mainz en uitgegeven door Ubisoft

  9

  Anno 1800 Artikelen

  Anno 1800 Review - Bouw je eigen nederzetting

  Boeren werken hard op het land. Werknemers slaan de handen ineen om prachtige producten te vervaardigen. Ondertussen hou jij een oogje in het zeil om te zien of je dorp niet te snel of te langzaam groeit. Tijdens de Anno 1800 review voelden wij ons als een ware ontdekkingsreiziger die naar een flinke dosis macht smachtte.

  XGN.nl wenst iedereen fijne Paasdagen!

  De vogeltjes fluiten weer in de vroege ochtend en het zonnetje begint langzamerhand vaker te schijnen. Dit betekent dat de Paashaas weer druk bezig zal zijn met het verstoppen van overheerlijke chocolade-eieren. Dit vieren wij dit jaar uiteraard weer vrolijk met jullie mee, dus namens de gehele redactie van XGN.nl; fijne Paasdagen!

  Wallpaper Pick april met Days Gone en Avengers Endgame!

  Het is de dag der grappen, de lente is begonnen, maar het is ook de eerste van de maand. En jullie weten allemaal wat dat betekent! Tijd om je achtergrond te updaten! April zit alleen wel vol met goede games en films dus het kan wat lastig zijn om een keuze te maken. Geniet met volle teugen van de Wallpaper Pick april!

  Vijf toffe Anno 1800 features - Aan de slag met je eigen wereldrijk

  In een wereld zonder smartphones, internet en computers moet jij proberen een wereldrijk op te bouwen. Wat begint als een klein dorp kan uitgroeien tot een enorme metropool, maar dan moet je het wel goed aanpakken. In Anno 1800 krijg je die kans. De game is ontzettend uitgebreid en dit zijn vijf toffe features uit Anno 1800.

  De nieuwe Anno 1800 features besproken [gespeeld tijdens gamescom 2018]

  Ubisoft brengt ons begin volgend jaar Anno 1800, een nieuw deel in de citybuilder franchise. Vanaf dat moment mogen we weer een eigen wereld opbouwen met allerlei nieuwe Anno 1800 features. Wij speelden de game al even tijdens gamescom en ontdekten allerlei toffe nieuwe features in de game.

  Anno 1800 Nieuws

  Anno 1800 na release niet meer op Steam te koop

  De mensen die Anno 1800 op Steam willen kopen zullen snel moeten zijn. Het is namelijk bekendgemaakt dat de game na de release op 16 april exclusief in een andere pc-winkel zal worden verkocht. Dit is te zien op de webpagina van Steam waar de game voor nu nog wordt verkocht.

  Anno 1800 open beta aangekondigd voor later dit jaar

  De open beta van de game Anno 1800 is aangekondigd en zal beginnen op 12 april 2019 en zal eindigen op 14 april. De citybuilder game heeft zijn oude vertrouwde features, maar ook een aantal toevoegingen waar fans al lang op zitten te wachten.

  Anno 1800 release onthuld op gamescom

  De game werd een tijd geleden al aangekondigd, maar nu weten we ook wanneer deze moet uitkomen. Ubisoft heeft op gamescom de Anno 1800 release uit de doeken gedaan.

  Anno 1800 release aangekondigd door Ubisoft

  Vandaag heeft Ubisoft tijdens Gamescom de Anno 1800 release aangekondigd. Anno 1800 zal in 2018 uitkomen voor de PC.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.