XGN.nl wenst iedereen fijne Paasdagen!

  De vogeltjes fluiten weer in de vroege ochtend en het zonnetje begint langzamerhand vaker te schijnen. Dit betekent dat de Paashaas weer druk bezig zal zijn met het verstoppen van overheerlijke chocolade-eieren. Dit vieren wij dit jaar uiteraard weer vrolijk met jullie mee, dus namens de gehele redactie van XGN.nl; fijne Paasdagen!

  Pasen betekent uiteraard niet alleen dat er overal chocolade te vinden is, maar ook nog eens dat iedereen een stuk meer tijd heeft om al hun game, film en serie-wensen te vervullen. Daarnaast is het belangrijk dat je een deel van deze zeeën aan tijd spendeert met jouw familie, om jullie daarbij te helpen hebben wij een lijst klaar staan met de beste family games.

  Fijne Paasdagen gewenst van de redactie van XGN.nl

  Wat betreft games valt er genoeg te beleven dit Paasweekend. Dit weekend zullen er geen games meer uitkomen, maar er zijn wel een aantal mooie titels die net zijn uitgebracht die het proberen waard zijn. Zo kunnen we sinds deze week genieten van Anno 1800, World War Z, Cuphead voor de Switch en God’s Trigger.

  De bioscopen hebben ook weer nieuwe films in de aanslag. Zo kunnen jij en je familie tijdens het Paasweekend bijvoorbeeld genieten van films zoals Wonder Park, Dumbo en Hoe Tem Je Een Draak 3. Wonder Park is sinds woensdag 17 april in de bioscoop te bekijken, dus dit weekend is de perfecte gelegenheid om deze nieuwe film te zien.

  Er is dus hoe dan ook genoeg te beleven dit weekend. Geniet je liever thuis van de gezelligheid? Wij hebben een lijst gemaakt met de nieuwe Netflix releases van april zodat je gemakkelijk up-to-date kunt blijven. Wat gaan jullie doen tijdens dit lange weekend? Laat het ons weten in de comments. Wij wensen jullie in ieder geval fijne Paasdagen.

  World War Z

  Verkijgbaar vanaf 16 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.