Alan Wake

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Remedy Entertainment en uitgegeven door Microsoft Studios & Remedy Entertainment

  9

  Alan Wake Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #80 tot en met #71

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 80 tot en met 71.

  Remedy Entertainment wiki - XGN Biografie

  Niet getreurd, de XGN Biografie stond tijdelijk op een laag pitje, maar we zijn er weer! De laatste keer stond Visceral Games, de studio achter Dead Space centraal, vandaag kijken wij naar Remedy Entertainment. Een Finse ontwikkelaar die vooral bekend is vanwege Max Payne. Lees het in de Remedy Entertainment wiki special.

  5 Toffe Scandinavische games - Games met een groot budget

  Na gekeken te hebben naar de kleine pareltjes die er uit Scandinavië komen, is het nu de beurt aan toffe Scandinavische games met een groot budget. Wist jij dat deze grote games uit de Scandinavische landen komen?

  Top 10 beste Xbox 360 exclusives - Deze maken de console uniek

  De Xbox 360 heeft in de 11 jaar dat de console bestaat aardig wat titels op zijn naam staan die op geen andere console zijn uitgebracht. Deze top 10 beste Xbox 360 exclusives zorgden ervoor dat de Xbox 360 uniek was.

  Top 10 meest wrede anti-piraterij methodes

  Yarrr! Piraterij is al vanaf dat gamen net uit de luiers kwam iets waar ontwikkelaars en uitgevers mee worstelen. Veel boekaniers hebben de online zeeën getrotseerd en games geprobeerd gratis illegaal te spelen, en ze stuitten op een aantal wrede methodes om ze te stoppen. Dit is de Top 10 meest wrede Anti-Piraterij methodes!

  Alan Wake Nieuws

  Alan Wake verdwijnt van Steam

  De horrorgame Alan Wake verdwijnt uit de Steam Store.Dat maakte Remedy Entertainment bekend. Reden hiervoor zijn aflopende muzieklicenties.

  Alan Wake ontwikkelaar Remedy werkt aan third-person actiegame

  Alan Wake ontwikkelaar Remedy zit niet stil. Na eerder aan te kondigen dat de studio niet meer exclusief games zal maken voor Microsoft heeft Remedy nu de eerste details van haar nieuwe titel uit de doeken gedaan.

  Alan Wake en Quantum Break ontwikkelaar niet meer Xbox exclusief

  Remedy, Alan Wake en Quantum Break ontwikkelaar, heeft jarenlang samen met Microsoft gewerkt. De studio stopt met die samenwerking en zal ook voor de PlayStation 4 gaan ontwikkelen.

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Alan Wake's Return merk geregistreerd door Remedy Entertainment

  Speculaties over de terugkeer van Alan Wake zijn aangewakkerd. De horrorschrijver wiens thrillers tot leven komt zal, mochten de intenties van de ontwikkelaar juist zijn, terugkeren in een nieuwe game genaamd Alan Wake's Return.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.