1 2 Switch

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Party

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  1 2 Switch Artikelen

  Voor deze Switch Lite games heb je echt Joy-Cons nodig!

  De Nintendo Switch Lite is een mooie optie voor als je een budget hebt, of gewoon liever handheld speelt. Helaas zijn niet alle Switch games geschikt als Switch Lite games. Voor deze games heb je namelijk echt Joy-Cons nodig.

  Top 10 beste Nintendo Switch games die het beste gebruikmaken van motion controls

  De Nintendo Switch biedt een breed scala aan games. Van Mario Kart tot Diablo 3, er is voor iedereen wel een game om te spelen. Maar stel dat je gewoonweg niet op de kleine knopjes van de Switch controller wil drukken. Hier is onze top 10 beste Nintendo Switch games die gebruikmaken van motion controls.

  Top 5 gekke 1 2 Switch minigames - Virtuele koeien melken

  Over een week ligt de Nintendo Switch eindelijk in de winkels. Een van de launchgames voor het nieuwe systeem is 1 2 Switch. Dit is een collectie vol met gekke minigames. Wij zetten hier de vijf vreemdste 1 2 Switch minigames op een rij.

  Alle Nintendo Switch launch games op een rij!

  De Nintendo Switch laat niet lang meer op zich wachten. De nieuwe console van Nintendo ligt sinds vandaag in de winkels. Ook komen er negen Nintendo Switch launch games uit. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Nintendo Switch Review - De console voor overal

  De Nintendo Switch is Nintendo’s nieuwste console die de Wii U opvolgt. Naast dat het een console is functioneert het apparaat ook als handheld die je overal mee naar toe kan nemen. Is de Nintendo Switch het aanschaffen waard? Dat lees je in onze Nintendo Switch Review!

  1 2 Switch Nieuws

  Nintendo uitgedaagd om echte koeien te komen melken

  Al sinds de aankondiging van de 1-2 Switch voor de Nintendo Switch, is bekend dat deze game een minigame bevat waarin je koeien moet melken. Nu is Nintendo uitgedaagd om echte koeien te komen melken.

  In de rij voor de Nintendo Switch pre-order

  Het is vandaag de launchday van de nieuwste Nintendoconsole. In de GameMania in Amsterdam stonden mensen al vroeg te wachten om hun Nintendo Switch pre-order op te halen.

  Nintendo Switch download games werken maar op een Switch

  Alle digitale Nintendo eShop aankopen die je maakt op de Switch worden gelinkt aan jouw Nintendo account, in tegenstelling dat de Nintendo Switch download games aan een apparaat gelinkt worden. Alleen de manier waarop games op meerdere apparaten gedeeld kunnen worden is nog niet vastgelegd door Nintendo.

  Nintendo Switch hoesje getwitterd vanuit Japan

  In Japan lijken er al fysieke exemplaren te liggen van Nintendo Switch games, of in ieder geval de hoesjes van de game. Vanuit Japan zijn er foto's getwitterd van een Nintendo Switch hoesje.

  1 2 Switch party game voor Nintendo Switch en launchtitel

  Nintendo heeft tijdens de Nintendo Switch livestream naast details over het apparaat zelf ook een lijst aan games getoond. 1 2 Switch party game voor Nintendo Switch is er daar een van. De game zal samen met de console zelf uitkomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.