Nintendo komt met sequel onverwachte Switch game

News
zaterdag, 03 juni 2023 om 16:00
20211005 switcholed8f1633465772
De Switch is inmidels ruim 6 en verschillende franchises hebben dan ook al twee of meer games op het platform. Van sommige titels verwacht je dat, zoals Mario en Zelda, terwijl het voor bijvoorbeeld Metroid een aangename verrassing is. Maar Nintendo komt nu met een tweede deel dat ronduit onverwacht is.
De launch line-up van de Switch was niet bijzonder groot. Dat was misschien ook niet nodig, gezien de meeste mensen die de console meteen kochten het druk hadden met Breath of the Wild. Maar geheel volgens Nintendo-traditie verscheen er ook een game die alle features van de console uitlichtte.
Deze heette 1-2-Switch en bood een collectie enigszins bizarre minigames. Hij was niet onaardig voor een feestje, maar raakte toch vrij snel ondergesneeuwd door andere games. Toch komt Nintendo nu met een tweede game.
Deze heet Everybody 1-2-Switch! en biedt nieuwe minigames. Daar komt bij dat je dit keer ook zonder Joy-Con kunt meedoen aan de game. mocht je meer feestgangers hebben dan controllers, dan kunnen spelers ook meedoen via hun smartphone. Dat zal waarschijnlijk ook enige invloed hebben op het soort minigames dat je in de game kunt vinden.

Wanneer is de release van Everybody 1-2-Switch?

Er is eigenlijk nog opvallend weinig bekend over deze game. Er zijn geen trailers of zelfs screenshots. Desondanks is de release niet ver weg. De game verschijnt namelijk al op 30 juni aanstaande.

Populair Nieuws