Dit maakt het zo leuk om Yakuza en Like a Dragon games te spelen

Article
maandag, 13 november 2023 om 9:00
2024 10 26 like a dragon gaiden the man who erased his name analisisf1699184905
Het wachten is voorbij: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is verkrijgbaar. De Like a Dragon-serie volgt op de Yakuza-reeks en wij leggen je vandaag uit waarom deze games zo leuk zijn om te spelen.

Verhaallijn

De eerste reden waarom de Yakuza/Like a Dragon games zo leuk zijn om te spelen is vanwege het verhaal. Welke game je ook speelt, je bent zeker zo’n veertig uur zoet (of langer) aan een indringend hoofdverhaal met toffe zijmissies. Die laatste kun je achterwege laten, al raden we aan om er wel wat van te doen.
Niet alleen is het goed om meer experience te verkrijgen en je personage sterker te maken, qua extra korte verhalen is het vaak ook zeer de moeite waard. In de nieuwe game, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, kruipen spelers opnieuw in de huid van het geliefde personage Kazuma Kiryu, die bezig gaat met een smokkeloperatie, maar in een val belandt. Hoe kan het ook anders? Je zou Kiryu niet zijn als je je daar niet uit weet te redden, al moet je daar natuurlijk wel flink je best voor doen!
like a dragon gaidenf1699534640

Veel uren

Nog een reden waarom Yakuza- en Like a Dragon-games zo leuk zijn is vanwege de vele uren, zoals we net stiekem ook al een beetje verklapten. In tijden van inflatie en economische veranderingen moet iedereen een beetje op de centjes letten en dan wil je vast liever niet een game kopen waar je óf na vier uur mee klaar bent óf snel op uitgekeken raakt. Daar hoef je bij Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name en ook andere Yakuza/Like a Dragon-titels niet bang voor te zijn. De gameplay is een combiantie van role-playing game, beat-em-up en hack and slash en SEGA en Ryu Ga Gotoku zorgen altijd voor veel hoofdstrukken en zijmissies, dus er valt genoeg te beleven.
Daarnaast kun je in Yakuza en Like a Dragon altijd veel maffe minigames spelen. Tipje van ons: vergeet niet al in een vroeg stadium even bij de pawn shop langs te gaan. Dat kan je een voordeel opleveren!
like a dragon gaiden 2f1699534698

Emotie

Gamen is emotie, althans voor ondergetekende. Natuurlijk vallen er genoeg games hersenloos te spelen. Maar hoe leuk is het om iets te spelen waar je jezelf helemaal in onder kunt dompelen? Dat kan heel goed in de Yakuza- en Like a Draon-games. Het zijn games die je vanaf de eerste minuut bij de strot grijpen en niet meer loslaten.
Natuurlijk zijn veel elementen over de top, maar dat gebeurt óók in spannende Hollywood-films. En die vergelijking maken we niet voor niets, want deze games zorgen ervoor dat je je vaak de hoofdpersoon voelt van een hele spannende triple-A film. Je krijgt actie, je krijgt liefde en vooral… héél veel plot twist. Zelfs als er een goede detective in je schuilt, gokken wij dat je nooit het einde van welk van deze games dan ook juist voorspeld had.

Populair Nieuws