Campagne Call of Duty Modern Warfare 3 uit te spelen in een paar uur

News
vrijdag, 03 november 2023 om 13:30
call of duty modern warfare 3 campaignf1694768235
Het lijkt erop dat de campagne van Call of Duty Modern Warfare 3 niet bepaald lang is. Spelers hebben het hele verhaal namelijk al uitgespeeld in drie tot vier uur tijd.
Call of Duty Modern Warfare 3 komt pas op 10 november uit, maar sommige spelers kunnen al met de nieuwe game aan de slag, mits ze de digitale versie van de game hebben gepre-ordered. Niet de hele game, maar specifiek de singleplayer campagne. Zo kunnen ze dan op de dag van release meteen in de multiplayer duiken, zonder een achterstand op te lopen.
Het lijkt er alleen op dat Sledgehammer Games niet zoveel aandacht heeft besteed aan de singleplayer campagne. Het verhaal is namelijk wel erg snel uit te spelen. Verschillende streamers hebben de campagne uitgespeeld in slechts drie tot vier uur.
Dat is een groot verschil met Call of Duty Modern Warfare 2. Volgens HowLongtoBeat is de campagne van de vorige game namelijk uit te spelen voor de gemiddelde spelers in acht uur. Dat is dus meer dan het dubbele van Modern Warfare 3.

Uitgerekte DLC?

De korte campagne lijkt te bevestigen dat Call of Duty Modern Warfare 3 eigenlijk helemaal niet gepland was als volledige game. Activision had namelijk eerst aangekondigd dat er in 2023 ook geen nieuwe Call of Duty zou verschijnen en dat er in plaats daarvan een DLC zou komen voor Modern Warfare 2. Die DLC lijkt dus omgebouwd te zijn tot een ‘volledige’ game.

Populair Nieuws