Like a Dragon Gaiden komt met opvallende demo en veel cabaret

News
dinsdag, 31 oktober 2023 om 16:30
like a dragon gaiden the man who erased his namef1693217953
Volgende week kunnen spelers aan de slag met Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. De game komt bovendien met een opvallende demo en wel heel veel cabaret.
Ryu Ga Gotoku Studio heeft de productie de laatste tijd flink verhoogd. Zo kwam eerder dit jaar nog de remake van Like a Dragon: Ishin! uit en is het 8 november alweer tijd voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. En dan is het ook al duidelijk dat Like a Dragon: Infinite Wealth de volgende titel in de franchise wordt, die begin 2024 moet uitkomen.
Het lijkt er bovendien op dat eigenaren van Like a Dragon Gaiden alvast een voorproefje kunnen krijgen van de sequel. Volgens een lek dat is opgedoken op Reddit, komt The Man Who Erased His Name namelijk met een demo van Infinite Wealth van 23 GB groot. Dat blijkt uit de preload voor de nieuwe game.
Daarnaast is er ook andere informatie gehaald uit de preload. Zo ziet het ernaar uit dat de game een flinke hoeveelheid aan cabaretvideo's krijgt. Van de 98 GB aan bestanden, wordt er namelijk ook nog eens 23 GB gereserveerd voor cabaret - al is het niet de komedie die je misschien zal verwachten. De minigame is een favoriet uit de franchise en Ryu Ga Gotoku Studio lijkt daar goed op in te spelen.

De terugkeer van Kiryu

Sinds Yakuza: Like a Dragon heeft de reeks een nieuwe protagonist in de vorm van Ichiban Kasuga. In The Man Who Erased His Name kunnen spelers alleen weer aan de slag met Kazuma Kiryu, de held uit de Yakuza games.
Het faken van zijn eigen dood en het schrappen van zijn naam, om zijn familie te beschermen, heeft namelijk niet helemaal het gewenste effect gehad. Door een mysterieus figuur wordt hij geforceerd om uit de schaduwen te kruipen en zijn vuisten weer laten gelden.