XGN Redactiespecial: Wat hoop jij straks te zien op HBO Max?

Article
zondag, 09 januari 2022 om 9:30
successionf1639750355
HBO Max komt naar Nederland en dat zullen we weten. HBO Max gaat heel veel content bevatten, maar waar kijkt de XGN redactie niet meest naar uit?

Rox van der Helm

Wat hoop ik te zien? Goede vraag. Van alles wel denk ik. Ik heb me laten vertellen dat Succession heel sterk is, dus die staat ineens op mijn to watch list. Verder heb ik nog altijd Westworld seizoen 3 niet gezien en The Pacific. Al zijn dat voor mij geen redenen om meteen een abonnement af te sluiten. Gelukkig was ik net klaar met The Wire en Sopranos. Misschien hoop ik gewoon op een nieuwe series, denk dat dat wel leuk zou zijn. En dan in de kwaliteit van The Wire, al wordt dat misschien een lastige opgave...

Luuc ten Velde

Ik zou graag alle HBO-series en films gemakkelijk day & date willen zien op de streamingdienst, net als het scala van DC Animation films dat jaarlijks verschijnt. Die films zijn best vermakelijk, maar nooit snel beschikbaar in Nederland. Daarbij heb ik uiteraard ook ineens een handige plek voor de HBO Max-shows zelf, zoals Peacemaker, en wordt het gemakkelijk om de nieuwe Game of Thrones-serie te volgen dit jaar!

Chris Boers

Ik ben opgegroeid met Tom & Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, RoadRunner en Speedy Gonzales, later met de Cartoon Network series Dexter's Laboratory (Oooh, what does THIS button do??), Johnny Bravo, Cow and Chicken, Courage the Cowardly Dog en Ed, Edd & Eddy. Ik lig nog steeds dubbel als ik de Coyote weer eens het ravijn in zie vallen of Porky Pig weer eens jacht zie maken op Daffy of Johny Bravo die als halve Elvis de dames wel denkt te veroveren. Ik hoop dan ook vooral veel oude van mijn favoriete animatieseries terug te kunnen kijken en veel nieuwe afleveringen te kunnen zien van mijn favoriete helden, vooral van Tom & Jerry.
Dit is wat de XGN redactie zoal hoopt te gaan zien op HBO Max. We horen graag wat jullie verwachting en zijn van HBO Max en waar jullie naar uit kijken. Geen idee wat je mag verwachten? Kijk dan hier naar ons overzicht van de content die op HBO Max gaat verschijnen en laat ons weten waar jullie naar uitkijken!

Populair Nieuws