XGN Film Awards 2016 - Stem nu op ronde 4!

  De eerste editie van de XGN Film Awards komt bijna tot conclusie, want de vierde stemronde is vandaag geopend! De zeven winnaars staan nu tegenover elkaar om te strijden voor de titel van beste film van 2016. Zorg dus dat je ook op de vierde ronde van de XGN Film Awards 2016 stemt!

  De vierde stemronde is open en je hebt vanaf vandaag weer de kans om te stemmen op de XGN Film Awards! De winnaars per categorie nemen het in de komende drie dagen tegen elkaar op voor die felbegeerde plek in de finale! We hebben te maken met absolute topfilms in deze vierde stemronde en voor elke titel valt wel wat te zeggen, maar welke van deze zeven films is nu de allerbeste? Dat bepalen jullie!

  Of je nu kiest voor het hilarische superheldengeweld van Deadpool, de bloedstollende horror van The Conjuring 2 of de fantastische fantasy van Fantastic Beasts, jullie stemmen bepalen uiteindelijk welke film zich de beste van 2016 mag gaan noemen. Zorg dus dat je nu al de wiedeweerga naar die stempagina gaat, om op jouw favoriet te stemmen!

  XGN Film Awards 2016 - Stem op de beste film van 2016!

  De drie winnaars uit de vierde ronde zullen allemaal een plekje bemachtigen in de finale van de XGN Film Awards 2016. Zorg dus dat je nu stemt voor jouw favoriete film! De spanning is te snijden en ook de films waar je op kunt stemmen worden steeds beter, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Die winnaar bepalen jullie door een stem achter te laten op de XGN Film Awards 2106 pagina!

  De films die gewonnen hebben per categorie staan hieronder op een rijtje.

  Vergeet daarnaast niet te stemmen op de beste game van 2016, de vierde ronde van de XGN Game Awards is nu ook geopend!

  Je kunt tot 15 december stemmen op de XGN Film Awards 2016, dan zal ook de finale van start gaan. De winnaar van de XGN Film Awards zal 23 december bekendgemaakt worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.