XGN Game Awards 2016 - Stem nu op ronde 4!

  Zoals eerder al bekend werd zijn de winnaars per categorie van de XGN Game Awards 2016 bekend. Vandaag opent de vierde stemronde en zullen de winnaars het nu tegen elkaar gaan opnemen om bekroond te worden tot game van het jaar!

  De stembussen zijn weer open en het wordt vanaf vandaag écht spannend, want we komen steeds dichter in de buurt bij het bepalen van de game van het jaar! Zorg dus dat je ook nu weer stemt op jouw favoriete game van 2016 en maak kans op toffe prijzen!

  Acht games die elk de beste bleken te zijn in hun categorie gaan nu met elkaar de strijd aan om voor eens en voor altijd te beslissen welke titel zich de beste game van 2016 mag noemen! Het belooft dit jaar een absolute titanenstrijd te worden want we hebben wel heel veel toffe titels in 2016 voorbij zien komen. Welke game je favoriet ook is, zorg zeker dat je je stem achterlaat om jouw favoriete titel te vertegenwoordigen. Bovendien maak je ook nog steeds kans op toffe goodies en games!

  XGN Game Awards 2016

  XGN Game Awards 2016 - Stem nu op de game van het jaar

  Je kunt nu al je stem achterlaten op één van de onderstaande games. Stemmen kan op de XGN Game Awards 2016 pagina.

  De vierde stemronde eindigt op 15 december, dus zorg dat je snel stemt! In de vijfde en laatste stemronde die dan start zullen er van deze acht titels drie overblijven die het in de zenuwslopende finale gaan opnemen voor de titel van beste game van 2016, welke op 23 december bekendgemaakt zal worden!

  Vergeet daarnaast niet te stemmen op de beste film van 2016, de vierde ronde van de XGN Film Awards is nu ook geopend!

  Laat nu snel je stem achter en wie weet win jij wel één van de toffe prijzen! Als je kans wilt maken op één van de prijzen laat je je gegevens achter via de link op de stempagina, winnaars krijgen automatisch bericht in januari.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.