XGN Doe Mee: Zijn jullie tevreden met de futuristische look van Black Ops II?

Article
zaterdag, 05 mei 2012 om 16:00
xgn google image
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuws XGN Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? De winnaar van vorige week is bekend en uiteraard hebben we weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht.
Vorige week vroegen we wat volgens jullie de meest realistische shooter is. Enkele mensen noemden Battlefield: Bad Company 2, maar het is Operation Flashpoint die met de overwinning aan de haal gaat. De grootse levels en de realistische wonden spreken jullie aan, hoewel de meesten toch nog liever shooters als Battlefield spelen. Status-Black is onze winnaar van vorige week en vindt dat Arma, de onofficiële opvolger van Operation Flashpoint, de meeste realistische shooter ooit is. Hij had het volgende te vertellen:
Al jaren vragen gamers aan Activision om wat meer vernieuwing te brengen naar de Call of Duty franchise. Dit bericht is blijkbaar aangekomen, want Black Ops II zal heel wat vernieuwende elementen krijgen. Je hoeft de onderstaande trailer maar te bekijken om te weten wat ik bedoel. Black Ops II duikt de toekomst in en brengt ons robots en allerhande nieuwe technologische snufjes om te gebruiken. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Zijn jullie tevreden met de futuristische look van Black Ops II?
Ik ben iemand die blij is met elke vorm van vernieuwing, zolang de basis van de gameplay trouw blijft aan het origineel. Toch heb ik gemixte gevoelens wanneer ik naar deze trailer kijk. Als gamejournalist ben ik dolgelukkig dat Black Ops II zich probeert af te zetten van voorgaande games. Maar als gamer ben ik minder tevreden. Ik ben namelijk geen fan van het soort "realistische" science fiction die zich afspeelt in de nabije toekomst. Geef mij maar een stukje uit het verleden, of nieuwe werelden die wachten om ontdekt te worden.