XGN Doe Mee: Wat vind jij van games met figurines?

Article
zaterdag, 13 september 2014 om 9:56
xgn google image
Het is helemaal niet het lekkere weer dat was verwacht, dus blijf nog even lekker binnen en stort je met XGN op een nieuw dilemma. In deze XGN Doe Mee vragen we je over Disney Infinity- en Skylanders-achtigen.
Inmiddels ben ik weer verder gekomen in de game waarin ik vorige week vast zat gelukkig. De reacties op de vraag van vorige week, namelijk wat jij doet als je in een game vastzit, waren overweldigend. Heel erg bedankt daarvoor, maar het is zo natuurlijk wel moeilijker om een winnende opmerking te kiezen. Ik vond het mooi hoe Chris Boers uiteenzette dat hij als vader geen tijd heeft om uren in een game rond te zoeken en dat hij ernaar uitkijkt om op de PlayStation 4 hulp van veraf in te schakelen. Het mooiste en eerlijkste antwoord kwam echter van xProShooterx:
Misschien is het herkenbaarheid, maar ik had precies hetzelfde met het probleem waarmee ik kampte. De game is nog niet uit en ik kon dus nergens op het internet uitleg vinden voor mijn probleem. Ik zou het normaliter snel opgeven, maar de game is zo tof en moet gerecenseerd worden. Dus ik ben nog vijf keer gaan rondlopen en uiteindelijk was de oplossing zo makkelijk, dat het beschamend is. Mijn vriend had moeite om me niet uit te lachen, maar aangezien ik ook hem heb laten spelen, bleek hij zelf gelukkig minstens zo dom.

Nieuwe Stelling

Tijd voor een verse stelling en met de release van Disney Infinity aankomende week duiken we in de wereld van figurines. Je bent er minimaal 200 euro aan kwijt als je alle Disney Infinity-figurines wilt hebben die op dit moment voor dit tweede deel zijn aangekondigd. Een aardige duit dus.
Wat vind jij van games met figurines?
Straks krijgen we natuurlijk ook weer een nieuw deel van de game die het heeft uitgevonden, namelijk Skylanders. Aan het einde van dit jaar komt Nintendo met Amiibo's. Moeten gamemakers juist wel of niet met figurines komen? En moeten dat er veel zijn of weinig? Zijn er bepaalde franchises waarvan jij wel figurines zou willen zien? Ik hoor het graag van jullie en wie weet pikken we volgende week jouw reactie eruit in XGN Doe Mee.