The Expendables 4 bevestigd met Megan Fox en 50 Cent als nieuwe leden

News
dinsdag, 31 augustus 2021 om 16:05
De actievolle Expendables franchise gaat er een nieuw deel bij krijgen. Lionsgate heeft namelijk de productie van The Expendables 4 bevestigd, met onder andere Megan Fox en 50 Cent als nieuwe castleden.
Het is alweer zeven jaar geleden dat de laatste Expendables film in de bioscoop verscheen. Maar dat betekent nog zeker niet het einde van de explosieve franchise. Uitgever Lionsgate heeft namelijk het bestaan van The Expendables 4 bevestigd, zo meldt onder andere IGN. Eerder heeft Stallone een vierde deel geteased.
De cast van de nieuwe film wordt uiteraard weer aangevoerd door Sylvester Stallone en andere bekende actiehelden - zoals Dolph Lundgren, Jason Statham en Randy Couture - maar er is ook ruimte voor nieuw bloed. Zo zullen Megan Fox, Curtis ‘50 Cent’ Jackson en Tony Jaa zich ook voegen bij het team. De regie wordt onder handen genomen door Scott Waugh, die eerder Need for Speed en Acts of Valor heeft gemaakt.
De eerste Expendables verscheen in 2010 en was meteen een box office hit. Het derde deel in de franchise is tot nu toe de minst succesvolle film geweest, met een omzet van ‘slechts’ 214 miljoen dollar.

Terry Crews niet in The Expendables 4

Hoewel we veel bekende namen weer zien terugkeren, valt Terry Crews daar niet onder. De acteur heeft eerder al aangegeven niet meer in de films te willen spelen, nadat hij onder druk werd gezet door producent Avi Lerner om de aantijgingen tegen Hollywood agent Adam Venit te laten vallen. Crews claimt dat hij in 2016 seksueel is aangerand door Venit.
Opvallend genoeg was het 50 Cent die Terry Crews belachelijk heeft gemaakt na de beschuldigingen. De zanger zou naar eigen zeggen Venit direct hebben aangevallen.

Populair Nieuws