Xbox One X release - 7 games die je moet spelen op de nieuwe Xbox!

  De Xbox One X release is vandaag en wij hebben er al op mogen spelen. Met de prachtige 4K resolutie waarop de console games draait is het geweldig om op te spelen, alles lijkt tot leven te komen. Dit zijn dan ook de zeven games die je moet spelen op de nieuwe Xbox One X!

  7. FIFA 18

  Bijna elke dag spelen wij stiekem bij ons op de redactie een potje FIFA 18. Zoals je misschien ook wel verwacht van ons zijn wij allemaal mega fanatiek als het gaat om winnen van een spelletje en bij FIFA 18 is dat niet anders.

  Als je een fanatieke FIFA-gamer bent dan merk je het verschil op de Xbox One X gelijk. De Frostbite Engine doet nog beter zijn werk dan op de normale Xbox en je begint het gras bijna te ruiken als je een potje speelt op de Xbox One X, zo mooi ziet het eruit! De kleuren zien er spectaculair uit en ook als je het beroemde jantje krijgt, kun je alsnog genieten van het grafische aspect van de game.

  6. Call of Duty WW2

  Fans sprongen een gat in de lucht toen ze erachter kwamen dat Call of Duty weer terugging naar de roots: de Tweede Wereldoorlog. Met de Xbox One X release is de nieuwe Call of Duty er eentje die je zeker in huis moet halen. Klassiek knallen, maar dan in 4K kwaliteit!

  De populaire first-person shooter ziet er geweldig uit op de Xbox One X, de kogels vliegen door je beeldscherm! Niet letterlijk natuurlijk, anders zou het zonde zijn van die mooie 4K TV van je! Maar dat Call of Duty WW2 een game is die je moet spelen op de Xbox One X is wel duidelijk. Het is alsof je de regisseur bent van je eigen oorlogsfilm!

  5. Halo 5: Guardians

  Op nummer 5 staat Halo 5! Deze game is er eentje die je bij de Xbox One X release zeker moet spelen. Ondanks dat deze Xbox exclusieve titel al sinds 27 oktober 2015 op de markt ligt is hij door Microsoft dusdanig verbeterd dat de laatst uitgebrachte Halo game ook in 4K te spelen is.

  Sci-fi werelden kunnen er altijd adembenemend mooi uitzien. Je aanschouwt dingen die je nooit voor ogen had kunnen houden en met Halo 5 op de Xbox One X wordt dit ook weer aangetoond. De verbetering in detail is verbluffend en alles ziet er weer een stukje strakker en scherper uit dan op de normale Xbox One.

  4. Gears of War 4

  Weer een titel die hetzelfde plekje krijgt als het cijfer achter de game. Plek vier is voor Gears of War 4! Deze andere Xbox One exclusive kwam vorig jaar op 11 oktober uit en heeft ook een update gekregen om in 4K speelbaar te zijn op de Xbox One X release. Het is schieten en zagen geblazen!

  Jazeker, schieten en zagen geblazen; de ingewanden vliegen in 4K kwaliteit op je af wanneer je Gears of War 4 speelt op de nieuwe Xbox One X. Met de 4K kwaliteit ziet de wereld van verdoemenis in Gears of War er toch nog mooi uit en dat is knap gedaan!

  3. Assassin’s Creed: Origins

  'Even een jaar geen nieuwe Assassin's Creed', dat is wat Ubisoft dacht na het uitbrengen van Syndicate. En deze pauze was geen slechte zet, want Assassin's Creed: Origins is echt een topgame! De game is 4K ready en dat is maar goed ook, want de Egyptische setting in 4K resolutie is bloedmooi.

  Egypte is een mooi land, daar zijn we het allemaal wel over eens. En wanneer je met Assassin's Creed in deze setting wordt gegooid kun je alleen maar watertanden als je de game speelt op de Xbox One X. De stenen van de piramides kun je als je wil tellen! Hoe is dit in godsnaam nou gebouwd?

  2. Shadow of War

  The Lord of the Rings is razend populair, maar The Hobbit en de originele The Lord of the Rings trilogie zijn niet verkrijgbaar in 4K. Dus voor de ultieme The Lord of the Rings-ervaring in 4K moet je de Xbox One X in huis halen, hier kun je namelijk Shadow of War op spelen!

  De wereld van Mordor is duister en de Xbox One X brengt deze duisternis tot leven in jouw huiskamer. Trollen en Uruk-hai zijn, in de positieve zin van het woord, nog lelijker dan lelijk en dat maakt Shadow of War bij uitstek een game die je op de Xbox One X moet uitproberen.

  1. Ark: Survival Evolved

  Ark: Survival Evolved kreeg in onze review een niet al te best cijfer, maar dat zorgt er niet voor dat je deze game niet moet uitproberen in 4K. Want wat krijg je als je de open wereld van de oermens samen voegt met de 4K kwaliteit van de Xbox One X? Een adembenemde game-ervaring.

  Ark: Survival Evolved kwam eerder al uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar nu heeft de game ook een upgrade gekregen om in 4K te spelen op de Xbox One X. Je hebt het gevoel dat je naar de documentaire van Planet Earth zit te kijken, het enige wat nu nog mist is de geniale voice-over van David Attenborough!

  Beelden zeggen natuurlijk meer dan duizend woorden, check daarom de video hierboven en laat je verrassen door het verschil tussen Ark op de normale Xbox en de Xbox One X.

  Xbox One X release - visueel aantrekkelijk

  Er zijn nog veel meer games die visueel zeer aantrekkelijk zijn op de Xbox One X, maar dit zijn de zeven spellen die je zeker een keer in je de nieuwe console van Microsoft moet laten draaien. Welke games gaan jullie als eerste spelen op de nieuwe Xbox One X? Game on!

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.