Grote Xbox One Update juni - Deze nieuwe features komen jou kant op

Article
donderdag, 21 juni 2018 om 12:12
xbox one update 134398f1586266336
Er is een grote Xbox One update juni op komst. Deze nieuwe update brengt een hoop nieuw features die Beta-testers eerder al konden ervaren. Verwacht deze features!

Alleen het benodigde downloaden

Een van de nieuwe functies die wordt uitgerold voor de Xbox One is Xbox Game Pass Fast Start. De optie werd tijdens de E3 aangekondigd en is eerst alleen toegankelijk gemaakt voor mensen die toegang hebben tot de Xbox One Preview Beta of een Delta Ring.
Met deze nieuwe technologie worden alleen de benodigde onderdelen gedownload, waardoor je snel een spel kan starten. Vervolgens wordt de rest van het spel op de achtergrond gedownload. Zoiets vergelijkbaars gebeurt nu ook al bij de Netflix-achtige PC gaming dienst Utomik en ook op de PlayStation 4 is het al mogelijk om eerst alleen het essentiële materiaal te hoeven downloaden.
De functie wordt later deze maand voor het grote publiek uitgerold.
134399

Xbox One Update juni geldt voor deze games

In de loop van de tijd wordt bekend welke games op deze dienst worden aangeboden. Van de volgende titels is in ieder geval bekend dat ze onderdeel vormen van deze dienst:
Er volgen meer games die gebruik gaan maken van de technologie. Uiteindelijk vraagt Microsoft ook om feedback van de community, zodat er meer uit de update kan worden gehaald.
134400

Fixes

Dezelfde update die Game Pass Start toevoegt, zorgt ook voor bugfixes. Zo worden games die gebruik maken van de Fast Start feature niet langer gedeïnstalleerd wanneer je besluit om een belangrijke game-update niet binnen te halen. Ook moet volgens Microsoft de CW app nu correct opstarten. Via de CW app kun je gratis series als Riverdale, Black Lightning, The Flash, Jane The Virgin, Supergirl, DC’s Legends of Tomorrow en The 100 bekijken.
Microsoft belooft dat de nieuwe update lokalisatie fixes doorvoert, de stabiliteit van het systeem verbetert en de Party Chat verbetert. Ook is de Youtube applicatie verbeterd waardoor mensen die per direct worden uitgelogd bij het opstarten van de applicatie, dit probleem niet meer hebben.
134401

Ook avatars als nieuwe functie

Mogelijk rolt deze nieuwe update ook gelijk de nieuwe avatars straks uit. Sommige gamers kunnen al aan de slag de nieuwe Avatar Editor app voor de Xbox One. Op die manier kunnen zij hun eigen stijl, creativiteit en persoonlijkheid kwijt in een personage.
Xbox Insiders zijn tot nu toe de eersten die al met deze nieuwe avatars aan de slag konden. Later zal de optie pas volledig worden uitgerold. Je kunt de avatar naar je wens aanpassen met accessoires, rekwisieten, verschillende gemoedstoestanden en kleding. Na launch volgende er ook meer items om je personage te personaliseren.
Items kun je ook aanpassen want met een wiel kun je maar liefst uit 16 miljoen kleuren kiezen. Op die manier kun jij je personages zo uniek mogelijk maken.