WWE 2K19 Roster - De vijf meest iconische Superstars!

  Volgende maand verschijnt WWE 2K19, alweer het twintigste deel in de langlopende WWE-reeks. Vanaf 9 oktober kunnen we eindelijk weer aan de slag met al onze favoriete worstelaars. Ook dit jaar is het aanbod nóg uitgebreider. Dit zijn onze vijf meest iconische Superstars uit het WWE 2K19 roster!

  Door de jaren heen heeft WWE flink wat bijzondere worstelaars groot gemaakt. Sommige Superstars vallen op door hun flamboyante persoonlijkheid, terwijl anderen juist in het oog springen door hun intimiderende verschijning. In ieder geval is het zeker dat showworstelaars nooit saai zijn. We beginnen deze lijst dan ook met een zeer opvallend figuur.

  5. Ric Flair

  Wanneer je Ric Flair ziet, wordt direct duidelijk dat hij onder de categorie 'flamboyante worstelaars' geplaatst kan worden. Ric Flair droeg tijdens zijn carrière altijd zeer extravagante jassen die niet zouden misstaan bij een concert van De Toppers. Uitgedost met veren, glitters en schreeuwerige kleuren betrad deze Nature Boy dertig jaar lang de ring tot zijn worsteldagen in 2012 voorgoed voorbij waren.

  Tijdens zijn lange carrière nam Ric Flair het op tegen worstellegendes zoals Hulk Hogan, "Macho Man" Randy Savage en Sting. Hoewel hij inmiddels alweer zes jaar gestopt is met worstelen, zal hij niet snel vergeten worden. Dit natuurlijk mede door zijn flamboyante voorkomen en zijn legendarische strijdkreet. WOOOOOOO!

  4. John Cena

  We moesten het WWE 2K19 roster even heel goed doorspitten om hem te vinden, maar John Cena is net als voorgaande jaren weer van de partij! Zijn zelfgeschreven theme song 'My Time is Now' is momenteel misschien wel een de meest herkenbare entreemuziek in het WWE Universe. John Cena is inmiddels een levende meme geworden, wat grotendeels te danken is aan zijn bekende catchphrase 'You can't see me'.

  John Cena heeft door de jaren heen een enorme schare fans opgebouwd. Naast worstelen houdt hij zich bezig met het maken van muziek en het acteren in films. Zo zal hij ook de rol van Duke Nukem op zich gaan nemen in een film die over een aantal jaar uit moet komen. We kijken er nu al naar uit om weer als Cena de ring in te gaan!

  3. Dwayne "The Rock" Johnson

  Niet alleen John Cena staat bekend om een legendarische catchphrase, maar ook de slogan van The Rock zal niet snel vergeten worden. Zijn citaat "If you smell what The Rock is cooking!" wist het publiek keer op keer enthousiast te krijgen. In combinatie met zijn herkenbare gezichtsuitdrukking waarbij hij één wenkbrauw optrok, had Dwayne Johnson een routine voor zichzelf gecreëerd die bij de fans bleef hangen.

  Dwayne "The Rock" Johnson is tegenwoordig voornamelijk bekend van films zoals Jumanji: Welcome to the Jungle, Rampage en Vaiana. Toch is het belangrijk om te onthouden dat hij zijn carrière ooit begon als WWE Superstar. In recente interviews gaf The Rock aan dat hij graag weer zou willen worstelen, maar tot die tijd kunnen we hem weer de strijd aan laten gaan in WWE 2K19.

  2. The Undertaker

  The Undertaker is al lange tijd een van de meest mysterieuze worstelaars uit de WWE. Deze enigmatische figuur weet velen te boeien met zijn duistere voorkomen en zijn bizarre verhaallijnen. Zo overleed hij op een bepaald punt om vervolgens weer terug te keren uit de dood. Deze Lord of Darkness is zowel intimiderend als extravagant.

  The Undertaker heeft door de jaren heen de hoofdrol aangenomen in vele historische WWE-momenten. Zo was hij in 1997 bijvoorbeeld deelnemer in het eerste Hell in a Cell-gevecht ooit. Tijdens dit kooigevecht nam hij het op tegen Shawn Michaels, van wie hij verloor. De legendarische worstelaar lijkt voorlopig nog niet uitgevochten te zijn en we zien hem daarom graag terug in WWE 2K19.

  1. "Macho Man" Randy Savage

  Ook "Macho Man" Randy Savage valt ongewtijfeld onder categorie van flamboyante worstelaars. Net als Ric Flair staat Randy Savage bekend om zijn bijzondere outfits. Zo droeg hij geregeld cowboy-kleding en had hij te allen tijde een enorme zonnebril op zijn gezicht. Op andere dagen droeg hij gekleurde bandana's en felroze shirts.

  Een ander opvallend detail aan deze 'Macho Man' was zijn bijzondere manier van spreken. Zo schakelde hij met zijn rauwe stem continu tussen fluisteren en schreeuwen. Zijn voortdurende relatie met Hulk Hogan speelde een grote rol in meerdere verhaallijnen, waardoor de twee soms vrienden en soms vijanden waren. Op 9 oktober springen wij graag weer de ring in met Randy om zijn mega power los te laten.

  WWE 2K19 Roster - Nog veel meer iconische Superstars!

  Dit is slechts een kleine greep uit het WWE 2K19 roster, maar er zijn natuurlij nog veel meer iconische Superstars in de game te vinden. Zo zullen onder anderen André The Giant, Kane, Alexa Bliss en A.J. Styles speelbaar zijn. Naar welke van de ruim 186 personages uit het WWE 2K19 roster kijken jullie het meest uit? Laat het ons weten in de reacties!

  WWE 2K19

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.