WIN: The Expendables 3 bioscoopkaarten

Article
donderdag, 07 augustus 2014 om 16:17
xgn google image
Heb jij zin in een actiefilm? Ben jij fan van The Expendables? Lees dan snel verder, want XGN geeft vandaag namelijk bioscoopkaartjes weg voor The Expendables 3!
XGN geeft in samenwerking met Entertainment One Benelux 2 x 2 kaarten weg voor The Expendables 3. Zo kun je gratis en voor niks de film op het grote scherm zien. Popcorn moet je uiteraard zelf betalen, die snack zit niet inbegrepen bij de vrijkaarten.

The Expendables 3 is back to action

The Expendables 3 zit wederom tjokvol met een fantastisch ensemble aan actiehelden: Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer, Randy Couture, Terry Crews, Harrison Ford en Arnold Schwarzenegger zijn allemaal van de partij. Andere namen zijn Kellan Lutz, Ronda Rousey, Glen Powell, Victor Ortiz en Robert Davi.
In het derde deel nemen de Expendables het op tegen Conrad Stonebanks (Mel Gibson), een geduchte wapenhandelaar en mede-oprichter van de Expendables, die het team wil vernietigen. Dit gaat uiteraard gepaard met heel veel gevechten en explosies.
The Expendables 3 draait 14 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Hoe win je kaarten voor The Expendables 3

Het enige wat je hoeft te doen om kans de te maken op bioscoopkaarten voor The Expendables 3 is de volgende vraag te beantwoorden: "Wie zou jij in een vrouwelijke versie van The Expendables casten?".
De prijsvraag sluit 14 augustus om 12:00. Prijswinnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.