Win nu gratis bioscoopkaartjes voor Abigail

Article
vrijdag, 12 april 2024 om 17:00
abigail st 1 jpg sd high
Heb jij zin om weer een griezelige film in de bioscoop te kijken? Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week maak je kans op gratis bioscoopkaartjes voor de nieuwe film Abigail.

Reageer en Win - Abigail

Normaal zou je verwachten dat horrorfilms draaien in de donkere maanden, maar ook in de lente kunnen fans genieten van griezelige films. Zo draait vanaf 18 april Abigail in de Nederlandse bioscopen.
In Abigail hebben we een speciale groep aan survivors. In plaats van een onschuldig groepje tieners wordt de focus gelegd op een groep zogenaamde criminelen, die een 12-jarige ballerina hebben ontvoerd. Zij is namelijk de dochter van een machtig figuur in de onderwereld.
Maar voordat ze 50 miljoen dollar aan losgeld kunnen verdienen, moeten ze overnachten in een afgelegen landhuis. En dan blijkt het ogenschijnlijk lieve meisje niet zo onschuldig te zijn...
Wil je de nieuwe horrorfilm van Radio Silence (het team achter Ready or Not en de nieuwste Scream-films) zelf checken in de bioscoop? Dan moet je nu meedoen met de Reageer en Win. Deze week maak je namelijk kans op 3x twee bioscoopkaartjes voor Abigail!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).