WIN - Adam's Venture Origins prijsvraag!

Article
woensdag, 30 maart 2016 om 14:00
xgn google image
Adam's Venture: Origins is een nieuwe puzzelgame van ontwikkelaar SOEDESCO, het spel is nog niet eens uit maar het lijkt erop dat het een tof spel gaat worden. Ter ere van de release van deze nieuwe puzzelgame mogen wij deze weggeven, als jij wilt weten hoe je mee kunt doen met deze Adam's Venture Origins prijsvraag, lees je dat hier!
Adam's Venture: Origins is dus een nieuwe titel van SOEDESCO. Het gaat om een remake van de eerder uitgekomen titels met de avonturier Adam in de hoofdrol. De eerder uitgekomen avonturen zijn nu samengevoegd in een bundel die is omgedoopt tot Adam's Venture Origins.
Het spel belooft erg tof te gaan worden. Onze eigen reviewscore staat op een nette 7.5, geen slechte score, dachten wij zo.
Ter ere van de release van deze bijzondere puzzelgame mogen wij drie keer de game voor een platform naar keuze weggeven (PC, Xbox One, PlayStation 4). Als je wilt weten hoe je mee kunt doen aan de Adam's Venture Origins prijsvraag, moet je snel verder lezen!

Adam's Venture Origins prijsvraag

In samenwerking met SOEDESCO Benelux mogen wij drie keer een exemplaar van Adam's Venture: Origins weggeven. Om kans te maken op de puzzelgame, moet je de review lezen en vervolgens antwoord geven op de volgende vraag:
  • Wat zijn de drie overeenkomsten tussen Adam en Indiana Jones?
Als jij de game wilt winnen, dan stuur je het antwoord naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam, het platform van jouw voorkeur en je postadres. Je hebt een week om te antwoorden, daarna krijgen de winnaars van de Adam's Venture: Origins prijsvraag bericht!

Populair Nieuws