WIN - Enigmatis The Ghosts of Maple Creek prijsvraag

Article
donderdag, 31 maart 2016 om 9:05
xgn google image
De avontuurlijke puzzelgame Enigmatis The Ghosts of Maple Creek is binnenkort beschikbaar voor de Xbox One. Lijkt het jou tof om met deze game aan de slag te gaan? Dan heb je geluk, want wij geven 'm weg! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Enigmatis The Ghosts of Maple Creek prijsvraag.
De game speelt zich af in het kleine dorpje Maple Creek, dat een eeuwenoud mysterie waarborgt. Een tienermeisje is vermist en aan jou, de detective, de taak om haar op te sporen! Wel moet je ervoor zorgen dat je zelf in leven blijft...
Enigmatis The Ghosts of Maple Creek is een first-person avontuur waarbij de gameplay voornamelijk draait rond het vinden van objecten om verder te gaan. Daarvoor kan je als speler gebruik maken van documenten of een plattegrond ter referentie.
enigmatis the ghosts of maple creek prijsvraag

Enigmatis The Ghosts of Maple Creek prijsvraag

Wij mogen deze game weggeven voor de Xbox One! Wil jij graag aan de slag met het mysterie van Maple Creek? Doe dan mee aan onze Enigmatis The Ghosts of Maple Creek prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Over welke skills moet de ideale detective beschikken, volgens jou?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winaar bericht!

Populair Nieuws

Laatste Reacties