WIN - Disney Infinity Marvel Battlegrounds prijsvraag

Article
woensdag, 30 maart 2016 om 13:18
xgn google image
Marvelfans en Disneyfans opgelet: de Marvel Battlegrounds playset voor Disney Infinity is uit. Wij mogen een aantal toffe Marvel Battlegrounds pakketten weggeven en jij maakt kans om zo'n pakket te winnen! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Disney Infinity Marvel Battlegrounds prijsvraag.
In de nieuwe play set voor Disney Infinity, genaamd Marvel Battlegrounds, hebben verschillende kwade figuren plannen gesmeden om de wereld te veroveren. Om hun doel te bereiken, proberen ze goede bondgenoten tegen elkaar op te zetten. Dit zorgt ervoor dat er een complete veldslag gaande is in Marvel Battlegrounds!
In Marvel Battlegrounds kan je spelen als elk 2.0 én 3.0 Disney Infinity Marvel personage. Denk hierbij dus bijvoorbeeld aan Captain America, Ant-Man, Groot, Spider-Man, Thor en nog veel meer! Daarnaast kan je met deze play set aan de slag met maar liefst vier spelers.
disney infinity marvel battlegrounds prijsvraag

Disney Infinity Marvel Battlegrounds prijsvraag

In samenwerking met Disney Benelux mogen wij 2x een tof Marvel Battlegrounds pakket weggeven aan de gelukkige winnaars van deze prijsvraag! Zo'n pakket bevat:
Wil jij binnenkort met deze playset aan de slag? Doe dan mee aan onze Disney Infinity Marvel Battlegrounds prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete Marvel personage en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je inzending op te sturen, daarna krijgen de winnaars bericht.

Populair Nieuws

Laatste Reacties