What Remains of Edith Finch gratis op PS4: volg deze trophy tips

Article
vrijdag, 03 mei 2019 om 14:41
what remains of edith finch gratis op ps4 volg deze trophy tips 150413
Na bevrijdingsdag is het weer een mooie dag, want dan kan What Remains of Edith Finch gratis gedownload worden op de PS4. Een unieke game, maar waarbij trophies niet zomaar ‘gratis’ weggegeven worden. Tenminste, het is handig het een en ander te weten. Dat lees je in dit artikel!

5. Bekijk van tevoren de trophy’s

Je hebt soms games waarbij je een game kan uitspelen zonder ook maar een achievement of trophy binnen geharkt te hebben. What Remains of Edith Finch is zo’n titel. Je kan de hele game praktisch uitspelen zonder ook maar iets te halen. Daarom is het verstandig de lijst van tevoren te bekijken.
Nu levert dit niet meteen duidelijkheid op. Het kan daarom handig zijn om iets meer onderzoek te doen naar hoe je het een en ander haalt, al is dat natuurlijk ook een beetje jammer. Want je wilt niet meteen gespoiled worden als je nog niet eens begonnen bent. Daarom geven we op de volgende pagina’s een overzicht met makkelijke tips. Dan heb je sowieso straks een paar beloningen in de pocket!
Wees niet bang als je iets gemist hebt, want je kan nadat je het spel hebt uitgespeeld via een boomdiagram van personages een hoofdstuk van een familielid opnieuw spelen. Kijk wel uit voor één ding: ga niet de gehele game vanaf het hoofdmenu opnieuw opstarten, want dan wordt je savegame overschreven. En als je nog een of een paar beloningen moet hebben, ben je zwaar de Sjaak. Want dan ben je alles kwijt en mag je weer opnieuw beginnen. Speel dus steeds met je laatste savegame!
150414

4. Let Him Finish

Wanneer je het verhaal van Molly speelt, kom je op een gegeven moment langs een dronken zeeman die een liedje aan het lallen is. Het is belangrijk dat je hem niet voorbij loopt en dit nummer mist en ook niet té snel op hem afgaat, want anders krijg je je trophy niet.
Het beste is om rustig de zeeman te benaderen en als je hem hoort zingen afstand te houden en dan ga je gewoon genieten van zijn zangkunsten. Na ongeveer een minuutje heb je dan de trophy 'Let Him Finish'.
150415

3. A Closer look

Deze trophy kan wat lastig zijn. De bedoeling is dat je in alle kijkgaatjes van de kamers moet kijken en door een telescoop. De eerste zeven kijkgaatjes zitten al vrij snel aan het begin van het spel. Loop naar alle deuren en kijk door de gaatjes. Het handigste is even om ze te tellen, want ondergetekende heeft dit spel voor 90 procent uitgespeeld op de Xbox One en mist deze dus (door een nieuwe game aan te maken, ai!).
Dat is niet voldoende, want je moet ook door een telescoop kijken. Dit kan na Walter’s Story. Mocht je hier niet uitkomen of weten waar die precies zit, is het handig er even een walkthrough bij te pakken. Er zijn er genoeg te vinden op het internet.

150416

2. Clear the Table

Deze trophy verdien je in Barbara’s verhaal. Dit is veruit een van de tofste gedeeltes in het hele spel, omdat je hier onderdeel bent van een comic book. Begin gewoon rustig met de sectie te spelen, want het duurt eventjes voordat je bij het door ons bedoelde stuk bent. Als je op een gegeven moment een kelder in gaat, moet je opletten.
Hier staat een pooltafel. Je zou hier gewoon voorbij kunnen lopen, maar doe dit niet. Je hebt iets in je hand en daarmee kun je alle ballen van de tafel meppen. Doe dit, want zodra je dat gedaan hebt, heb je weer een trophy verdiend. Hopelijk krijg je het niet voor elkaar een bal in een gat te kaatsen, want wat er dan gebeurt, weten we niet… Al kun je altijd het hoofdstuk dus opnieuw opstarten. Succes!
De game heeft meer van dit soort dingen. In een ander verhaal zit je in bad en dan is het de bedoeling dat je alle letters in het water gooit. Oog voor detail is soms best handig.
150417

1. Great Owl

Laten we vooropstellen dat What Remains of Edith Finch absoluut geen moeilijke game is. Het is een spel waarbij het verhaal duidelijk voorop staat. Iedereen is dan ook in staat om alle trophies te behalen. Hoewel er eentje lastiger is dan de overige. Het gaat om het hoofdstuk Molly, een verhaal waar in je continu een ander dier bent. Op een gegeven moment verander je in een uil en dit is het stuk waarbij je op moet letten. Je moet namelijk twee konijnen achter elkaar vangen en dan verdien je de trophy.
Het moeilijke aspect is dat het in één keer moet. De kunst is vooral rustig te blijven en te kijken waar je ze pakt. Een open gebied is het handigste, dus jaag zeker niet waar te veel bomen zijn. Verder maakt het niet uit als je konijnen laat lopen. Het gaat erom dat je er twee achter elkaar vangt en dus niet een vangst tussendoor mist. Mogelijk moet je het nog een keer (of vaker) proberen en lukt het niet in een keer. Je zult zien dat de aanhouder wint.
Fun fact: De Xbox One heeft één achievement die de PC en PS4 niet hebben, namelijk Wildlife Photographer waarin je een konijn moet fotograferen. De game is verder niet op Platinum te halen op de PS4. Aaaaaaaaaaaaah! Jammer!

What Remains of Edith Finch gratis te spelen op PS4

Nu is de titel niet erg moeilijk, maar dit neemt niet weg dat de game extreem leuk is om te spelen. Met een focus op verhaal is dit een leuke titel die je in de maand mei gratis kunt downloaden.

Populair Nieuws