Wekelijkse Xbox Live Update - Teleurstellende stilte

Article
vrijdag, 26 oktober 2012 om 9:30
xgn google image
Teleurstellend stil. Dat zijn de enige woorden waarmee we deze Xbox Live Update kunnen beschrijven. Slechts één demootje weet Microsoft ons voor te schotelen. Een schamele maaltijd.
Laten we eerlijk wezen: dit is de tijd van de big budget titels waarvoor je naar de gamewinkel dient te fietsen. Niet de tijd van downloadbare spellen die vol overgave door een paar enthousiaste game-ontwikkelaars zijn vervaardigd op een zolderkamer. En Xbox Live Arcade laat dat glashelder zien door ons vrijwel niets te bieden deze week. Waar die ene demo die wel is verschenen dan over gaat? Dat lees je natuurlijk hier.
Demo: Air Conflicts: Pacific Carriers
Pacific Carriers draait om vliegtuigen tijdens de tweede wereldoorlog. Zoals de titel doet vermoeden begin je op een vliegdekschip. En van dat schip ben jij toevallig de kapitein, dus het is aan jou om vele gevechten aan te gaan. Hulp van vliegtuigen staat in deze game natuurlijk centraal, al bestuur je geen individuele vliegtuigen, maar een complete squadrons. Je zult tijdens de missies moeten wisselen tussen de verschillende groepen om te overleven. Klinkt goed, maar of het ook zo is kun je ontdekken in de demo.

Populair Nieuws

Laatste Reacties