Wekelijkse Xbox Live Update - Add-ons voor iedereen

Article
donderdag, 16 mei 2013 om 17:30
xgn google image
Na een tijd van magere updates, kunnen we jullie deze keer blij maken met een goed gevuld artikel dat in het teken staat van uitbreidingen. Lees gauw verder!
Met maar liefst vijf add-ons is het thema van deze week duidelijk: extra content! En gelukkig gaat het nog om toffe games ook, want elke reden om toppers als Metal Gear Rising of Borderlands 2 opnieuw aan te slingeren is welkom. Een interessante ogende arcadetitel en een lekkere horrordemo maken de week helemaal af en zorgen ervoor dat dit de meest indrukwekkende update is in een lange tijd. Geniet ervan zolang het kan, want de kans is klein dat Microsoft dit volgende week evenaart.
Arcade: Monaco: What’s Yours is Mine (1200 MP)
Hopelijk nog eind dit jaar mogen we eindelijk een nieuwe Thief-game verwachten. Maar tot die tijd kunnen we ons vermaken met Monaco, een game die draait om inbreken. Het spel laat je kiezen uit verschillende personages – zo is er onder andere de zakkenroller, iemand die sloten kan openen en iemand die op de uitkijk staat. Door on- of offline een goed gebalanceerd team samen te stellen, kun je vele perfecte misdaden begaan en rijker worden dan je ooit had gedroomd. Althans, in de game.
Add-on: Joe Danger 2 – Undead Movie Pack (400 MP)
Joe Danger is de beste stuntman ter wereld, dus het is bizar dat de wereldberoemde motorcrosser nog niet op de set van een zombiefilm heeft mogen schitteren. Daar brengt deze uitbreiding verandering in door vijftien nieuwe scenes toe te voegen in drie verschillende scenario’s. Je zult lekker mogen griezelen op de set van een zombie-, vampier-, en weerwolffilm met in totaal zes verschillende personages. Tenminste, als je durft!
Add-on: Dishonored – Void Walker’s Arsenal (320 MP)
Zoals tegenwoordig de gewoonte is, kon je bij de lancering van Dishonored bij verschillende verkopers verschillende extraatjes krijgen. Het ene pre-order pakket gaf je speciale wapens, het andere weer bonussen voor je karakter. Nu komt ontwikkelaar Arkane Studios met het Void Walker’s Arsenal, dat al deze extra’s bundelt in één DLC-pakket. Mocht je erg graag willen weten wat je tijdens het aanschaffen van Dishonored hebt gemist aan pre-order perks, dan is dit pakketje voor jou.
Add-on: Borderlands 2 – Pyscho Class (800 MP)
Borderlands 2 is typisch zo’n game waar je vele, vele uren in kwijt kunt en waarbij zelfs een tweede playthrough erg leuk kan zijn. Maar af en toe wil je misschien wel eens iets anders. Voor die situatie is deze Borderlands 2 DLC perfect, want het introduceert een geheel nieuw personage om de game mee te doorlopen. Nieuwkomer Krieg voegt een compleet nieuwe, mêlee-gedreven vechtstijl toe die een frisse blik op de bekende gameplay geeft. Het personage draait geheel om een high risk, high reward aanpak en speelt daardoor compleet anders dan de bekende classes. Verwacht zeer binnenkort een uitgebreide special over deze toevoeging.
Add-on: Metal Gear Rising: Revengeance - Blade Wolf (560 MP)
De nieuwe uitbreiding voor Metal Gear Rising laat je in de huid kruipen van de robot Blade Wolf, ofwel prototype LQ-84i. Sommigen van jullie zullen het wolfachtige gevaarte misschien herkennen als een vroege vijand in de game, maar nu krijg je de mogelijkheid om meer over hem te weten te komen. Bovendien trakteert de DLC je op een geheel nieuw eindbaasgevecht. Genoeg reden om Metal Gear Rising nogmaals op te starten, toch?
Add-on: Gears of War: Judgment – Dreadnought (gratis)
Gears of War volgt een trend die steeds vaker lijkt voor te komen: gesponsorde DLC. De gratis te downloaden map Dreadnought is daar het nieuwste bewijs van, aangezien de OverRun-kaart door mannenblad Maxim is verzorgd. We hopen dat dit niet betekent dat er overal billboards van het tijdschrift te zien zijn – al mogen er natuurlijk wel schaars geklede dames door het level dartelen.
Demo: Resident Evil: Revelations
Uitgevers houden van geld, dat weten we allemaal. Dus toen de 3DS-titel Resident Evil: Revelations erg goed werd ontvangen, kon uitgever Capcom niet anders dan de titel ook naar andere platformen te brengen. Vandaar dat je nu de demo voor Revelations kunt downloaden, gewoon op je Xbox 360. In het voorproefje neem je de rol aan van Jill, die op zoek gaat naar haar oude partner Chris. Die hoopt ze te vinden op een oud spookschip dat weinig goeds voorspelt. Op de 3DS was dit een uitstekende game, dus de demo is in ieder geval het proberen waard.

Populair Nieuws