Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van juli 2020

  Sony heeft de PlayStation Plus games van juli 2020 bekendgemaakt. Dit keer krijgen we niet twee, maar drie games gratis op onze Playstation 4. We gaan op avontuur, duiken een mysterie in en mogen een lekker potje ballen!

  Rise of the Tomb Raider

  De eerste game die we deze maand gratis mogen downloaden is Rise of the Tomb Raider. Dit avontuur neemt ons mee naar de begindagen van Lara Croft, vlak na de gebeurtenissen uit de reboot van de serie. Met Lara onder de knoppen ga je op zoek naar de legendarische stad Kitezj in Siberië. Onderweg moet er als vanouds weer flink geklommen en geklauterd worden om de meest betoverende plekken te ontdekken. Daarnaast zul je ook weer oog in oog komen te staan met de paramilitaire organisatie die op dezelfde schat jaagt als jij. Om hun uit te schakelen moet je slim te werk gaan door je omgeving te gebruiken voor de nodige stealth actie.

  NBA 2K20

  De tweede PS Plus game voor juli 2020 is NBA 2K20. In deze game is het basketbalcourt jouw strijdveld. De basketbalgame laat je daarbij spelen met bekende teams als de Lakers en anderen. 2K heeft in deze game het realisme tot in de puntjes uitgewerkt. Elke beweging van de basketballers is haarfijn vastgelegd en dat geldt ook voor de karakters die je zelf maakt. De verschillende spelmodi in de game laten je alleen spelen in een carrièremodus of met meerdere spelers tegen elkaar. Is jouw ballgame sterker dan dat van je vrienden?

  Sony

  Erica

  Als bonusgame krijgen we deze maand de thriller Erica. Deze game neemt je mee door een interactieve live-action thriller die je middenin een mysterie gooit. De game laat je het verleden van Erica onder ogen zien als je de waarheid rondom de dood van je vader moet zien te ontrafelen. Onderweg moet je allerlei keuzes maken die het verhaal flink beïnvloeden en je verschillende eindes laten beleven. Met de Erica-app kun je bovendien aanwijzingen krijgen die je in de game verder helpen.

  De PlayStation Plus titels voor juli 2020 zijn vanaf 7 juli te downloaden.

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.