PlayStation Plus games augustus 2020 nu te downloaden

News
dinsdag, 04 augustus 2020 om 17:00
plus mfg augustf1595864909
Sony heeft zojuist de PlayStation Plus games voor komende maand onthuld, maar dit keer is het toch even anders. Topper van deze maand is namelijk Call of Duty: Moderen Warfare 2 Campaign Remastered, en die spelen nu al! De tweede game is Fall Guys: Ultimate Knockout, welke PS Plus leden vanaf vandaag gratis kunnen downloaden.
Sony is er vroeg bij deze maand, vandaag is de line-up van de gratis PS Plus games voor augustus al bekend gemaakt. Kijken we naar het aanbod, dan is duidelijk waarom: een van de games kunnen PS Plus leden morgen al meteen downloaden! De games zijn bekendgemaakt via de Playstation Blog.

Wat zijn de PlayStation Plus games van augustus 2020?

De eerste game is meteen een klapper van jewelste. Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered is pas een paar maanden uit. In april werd deze Single Player campagne uitgebracht en nu is deze al via PS Plus te spelen. De campagne die we hier voorgeschoteld krijgen is er een om U tegen te zeggen.
Het verhaal speelt zich vijf jaar na de eerste Modern Warfare af en Makarov zaait dood en verderf. In deze campagne krijg je meteen een van de meest controversiële gamelevels te spelen: als terrorist overval je samen met Makarov en maai je iedereen omver, waarna de Amerikanen de schuld in de schoenen geschoven krijgen. De hele campagne speelt vervolgens als een speelfilm waarbij jij in de hoofdrol speelt.

De tweede game is Fall Guys: Ultimate Knockout. Dit is een wat onbekendere titel, maar zeker niet minder leuk. Dit is een Battle Royale spel, maar dan anders. De beste manier om dat met dat spel kennis te maken is door het te proberen.

Deze twee games zullen de PlayStation Plus games van juli 2020 vervangen die tot en met 5 augustus te downloaden zijn. Tot die datum kan je Erica, Rise of the Tomb Raider en NBA2K20 nog downloaden.

Populair Nieuws