Wat verwacht jij van de nieuwe BioShock? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 21 december 2019 om 15:00
De kerstvakantie is eindelijk hier! De feestdagen kloppen al zachtjes op de deuren, maar in die tussentijd is het voor velen even lekker vakantie vieren. Voor de XGN Doe Mee gaat het gewoon door en deze week draait om de nieuwe BioShock: wat verwacht jij van de nieuwe BioShock? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging het natuurlijk om de nieuwe Xbox, de Series X. Afgelopen week maakte Microsoft zelfs bekend dat de officiële naam van de next-gen console de Xbox is, wat het nogal verwarrend maakt in Xbox-rangorde. Maar het gaat erom wat jullie ervan vinden en verwachten, zoals JohannesMulder hieronder aangeeft:
En dat tweede punt van JohannesMulder zagen wij vaker voorbijkomen: het design van de nieuwe Xbox. Velen vinden het afschuwelijk en snappen enigszins het punt van koeling, maar met de Series X slaat Microsoft volgens jullie echt de plank mis. Het is nu maar wachten wat Sony laat zien met haar PlayStation 5.
Enfin, van de Xbox Series X gaan wij naar de wonderlijke wereld van BioShock. De eerste BioShock verscheen in 2007 aan de hand van Irrational Games en werd al snel opgevolgd met BioShock 2 en BioShock Infinite. De drie games worden geroemd om hun atmosfeer en voor velen was het dan ook een verrassing dat ontwikkelaar Irrational Games ermee stopte na de release van Infinite.
Vorige week maakte uitgever 2K Games bekend dat een nieuwe studio, genaamd Cloud Chamber, aan de slag gaat met de BioShock IP. En dan volgt natuurlijk onze vraag:

Wat verwacht jij van de nieuwe BioShock?

Het laatste wapenfeit betreffende BioShock is de Burial at Sea DLC, waarin jij weer terugkeert naar Rapture, de stad uit de eerste BioShock. Voor vele fans is dit een mooi einde van de Rapture saga, maar wat verwacht jij van de nieuwe BioShock? Zou jij dolgraag terugkeren naar Rapture of wil jij het liefst een nieuwe wereld zien?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat graag wilt zien. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend en alvast fijne feestdagen gewenst!

Populair Nieuws