De top 10 beste horrorgames van 2019 waar je flink van gaat schrikken

  Het is alweer het einde van het jaar en dit jaar zijn er een goed aantal horrorgames uitgekomen. In de onderstaande video tellen we af naar de top 10 beste horrorgames van het afgelopen jaar waar je heerlijk bang van wordt in je eentje of met een vriend of vriendinnetje.

  In deze lijst met de beste horrorgames van 2019 zetten we de games op een rijtje die een extra groot applaus verdienen. Net als alle andere beste van 2019-artikelen is deze lijst een samenstelling van verschillende elementen die we meenemen als we terugkijken op wat het beste is van 2019. Onze reviews spelen hier natuurlijk ook een rol in, maar zijn niet de enige pijler waarop we deze lijst baseren. Zo kijken we bijvoorbeeld naar andere ervaringen op het wereldwijde web en vergelijken we natuurlijk de games met elkaar.

  Ben je het eens met onze lijst of zijn er games die we hebben gemist? Wat was jouw favoriete horrorgame dit jaar? Laat het ons in de reacties weten en laat ons weten of je meer van deze lijsten in videovorm wil zien!

  Het beste van 2019 voor jou op een rij!

  Nu 2019 op haar einde loopt is het weer tijd om terug te blikken. Dit jaar doet XGN dat met een scala aan artikelen over het beste van 2019! Houd de site in de gaten voor dagelijks om 12.00 en 16.00 uur een nieuwe lijst met het beste van wat 2019 ons heeft gebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.