Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 21 maart 2014 om 22:10
xgn google image
Het was me een weekje zeg. De verkiezingen zijn weer achter de rug, het mooie weer heeft onderhand al weer plaats gemaakt voor regen en het duurt nog steeds een eeuwigheid voordat het zomer is.
Gelukkig is daar het weekend om ons te voorzien van een portie rust en vermaak. Ook deze week zijn er weer nieuwe games uitgekomen die snakken naar aandacht, dus waar wacht je op? Zet aan die consoles en PC's!
Er zijn deze week namelijk een aantal zeer grote titels verschenen. Wat te denken van Metal Gear Solid: Ground Zeroes. De game fungeert min of meer als proloog op de aankomende Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, maar is daardoor niet minder goed. Alwin is druk bezig met de game en zijn oordeel lees je zeer spoedig hier op XGN.
Ben je niet zo van het sluipen, dan is inFamous: Second Son misschien wat voor jou. Sucker Punch heeft met de game zeer goed werk verricht en iedereen die een PS4 in huis heeft, zou deze game in huis moeten halen. Rox is het hier helemaal mee eens, want in haar recensie geeft ze de game maar liefst een 8,5.
Er is dus weer genoeg te doen in gameland. Ga jij zelf nog een paar uren besteden aan jouw favoriete hobby (dat mag ik aannemen tenminste)? En zo ja, welke games worden er door jou gespeeld? Laat het hieronder weten en verras ons allemaal!

Populair Nieuws