Wekelijkse Xbox Live Update - 2 nieuwe games!

Article
vrijdag, 21 maart 2014 om 21:00
xgn google image
Na weken waarin we alleen maar add-ons voorbij zagen komen, hebben we deze eindelijk weer eens twee nieuwe games! Welke dat zijn, lees je hier.
Arcade: Constant C (9,99 euro)
Constant C is een 2D-puzzelplatformer met twee belangrijke elementen: spelen met de zwaartekracht en het manipuleren van het ‘tijdveld’. Typisch zo’n gevalletje “een trailer zegt meer dan een hele alinea uitleg”. Je speelt als een eenzame robot op zoek naar zijn eigen origine. Ondertussen probeert hij ook nog eens een catastrofe op de aarde recht te trekken.
Arcade: Skydive (6,99 euro)
Skydive, de naam zegt het al, draait om Skydiven. Je speelt de game met Kinect en kan door de juiste bewegingen te maken sturen, versnellen en afremmen. Heb je dat onder de knie, dan kun je zelfs trucjes midden in de lucht gaan doen en online of offline met vrienden zelf stunts verzinnen. Ideaal voor als je graag wil skydiven, maar niet het huis uit durft.
Add-on: Plants vs. Zombies: Garden Warfare – Garden Variety Pack (gratis)
Ligt je Plants vs. Zombies-tuintje er een beetje saai bij? Dat kan deze gratis DLC voor je oplossen. Het voegt verschillende upgrades toe aan je personages zoals Sunflower’s Solar Flare Beam en Chomper’s Super Goop. Ook is er een nieuwe modus die de planten en zombies laat samenwerken en zijn er nieuwe zombiepiraten op een speciale piratenmap.
Add-on: Sanctum 2 – uitbreidingspakket (4,99 euro)
Deze uitbreiding geeft je de beschikking over het nieuwe personage Tsygan, die zich bij de Core Guardians aansluit om het laatste beetje mensheid te verdedigen. Als Tsygan ontdek je nieuwe gebieden (acht nieuwe mappen) en heb je de beschikking over nieuwe wapens en perks. Daarnaast krijg je vier mappen die je “doolhof-bouw-vaardigheden” zullen testen.
Add-on: The Lego Movie Videogame – Wilde Westen Pakket (2,99 euro)
Natuurlijk kon het niet uitblijven: een Wilde Westen-uitbreiding voor Lego. In deze DLC kan je losgaan met speciale vaardigheden en speciale outfits. Zo heb je een tornadobroek die je razendsnel rond laat draaien om meer muntjes te verzamelen. Met de goudzoekersbroek vind je juist meer waardevolle muntjes. Naast de nieuwe broeken zijn er ook een paar nieuwe personages.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack A Day To Remember (11,99 euro)
Een opvallend groot nummerpakket van Rocksmith deze keer, met in de spotlight de band A Day To Remember. Je kan rocken op de volgende nummers: It’s Complicated, The Downfall of Us All, All I Want, If It Means a Lot to You en All Signs Point to Lauderdale. Rock on.

Populair Nieuws

Laatste Reacties