Wat je moet weten over de OnePlus 6T release

  Onlangs was het officiële launch evenement van de OnePlus 6T en wij waren erbij! Er zijn een paar toffe dingen bekendgemaakt die wij hier met jullie gaan delen. Maak je klaar voor alles wat je moet weten over de OnePlus 6T release.

  Screen Unlock

  Een van de belangrijkste dingen die je moet weten over de OnePlus 6T release is de Screen Unlock feature. Binnen 0,34 seconden heb je de telefoon ontgrendeld en kun je op Whatsapp doorgeven wat voor boodschappen iemand voor je mee moet nemen.

  Aan de onderkant van het scherm is er een rondje waar je bij omhoog moet swipen. Door dit te doen gaat er een lichtstraal onder het scherm naar je vingerafdruk, die deze leest binnen nog geen seconde.

  Tijdens het evenement werd gezegd dat OnePlus gaat voor snel en handig. Het is altijd nog maar de vraag of die features die beloofd worden ook echt zo snel zijn. Wij hebben de mogelijkheid gehad om de Screen Unlock feature uit te testen en moeten toegeven, de OnePlus 6T Screen Unlock feature is wel snel.

  OnePlus

  Nightscape

  De camera van de OnePlus 6t heeft niet alleen een goed aantal megapixels (de dubbele lens bevat een 16mp + 20 mp camera), maar heeft ook een nieuwe feature genaamd Nightscape. Deze feature zal niet alleen te gebruiken zijn op de OnePlus 6T wanneer de release is, maar zal ook beschikbaar worden voor de OnePlus 6 later deze week.

  Nightscape zorgt ervoor dat het nemen van foto’s in het donker beter kan worden gedaan dan op de vorige telefoons. Vaak hebben Android-telefoons de neiging om niet zo hele geweldige foto’s in het donker te nemen. OnePlus besloot na al deze feedback de instellingen te verbeteren met de release van de OnePlus 6T.

  Binnen twee seconden is het volgens OnePlus mogelijk om een foto in het donker te nemen met de gloednieuwe telefoon. Met de nachtmodus die je hebt in de camera app past de telefoon zich automatisch aan en zal die proberen voor een beter resultaat te gaan.

  OnePlus

  Gaming

  In onze review van de OnePlus 6 werd al aangegeven dat de accu lang meegaat en dit is ook zeker het geval bij de OnePlus 6T. De telefoon heeft namelijk een 3700 mAh batterij en het leven van de telefoon neemt daar 2 procent toe. Dit is perfect als je zin hebt om onderweg naar je werk lekker een game te spelen op je telefoon, maar niet wil dat hij dood is zodra je aankomt.

  Naast deze lang meegaande batterij komt er nog iets uit bij de release van de OnePlus 6T; er wordt namelijk RAM gebruikt bij de opslag van de telefoon. Verder bevat de OnePlus 6T ook nog een Snapdragon 845. Dit zorgt ervoor dat gamen op de OnePlus 6T sneller en soepeler gaat dan op voorgaande telefoons.

  OnePlus

  Accessoires

  Naast de release van de OnePlus 6T zullen er ook een heleboel andere dingen uitgebracht worden. Namelijk ook Bullets Wireless, zeven hoesjes voor de nieuwe telefoon en een OnePlus explorer rugtas.

  De Wireless Bullets zijn een draadloze versie van de al bestaande Bullet oortjes. Deze nieuwe draadloze versie is snel op te laden en makkelijk in gebruik. Na tien minuten opladen kun je de oortjes al vijf uur gebruiken. De Wireless Bullets zullen verkrijgbaar worden in rood en in zwart.

  Wat verder nog als accessoires uit zal komen is de OnePlus explorer rugtas. Dit is een waterdichte, stevige, makkelijk dicht te maken tas. De tas is alleen beschikbaar voor de komende tijd voor OnePlus community leden die de nieuwe telefoon kopen. Zij krijgen een speciale code waarmee ze de telefoon kunnen bestellen.

  Verder zullen naast deze draadloze oortjes en deze rugtas ook zeven hoesjes uitkomen voor de OnePlus 6T. Deze hoesjes zullen veel details bevatten en zullen in verschillende kleuren en texturen uitkomen.

  Wat vind jij van de release van de OnePlus 6T?

  De OnePlus 6T zal in Nederland vanaf 6 november verkrijgbaar zijn. Wat vind jij van alle informatie die we je zojuist hebben gegeven? Maakt het jou enthousiast? Laat het ons in een reactie hieronder weten!

  Snap je niet helemaal wat de OnePlus telefoons zo bijzonder maakt? Geen zorgen. Wij hebben een artikel waarin we je vertellen waarom de OnePlus telefoons zo speciaal zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.