Wat is de beste Hideo Kojima game? - XGN Doe Mee

  Misschien wel één van de meest geanticipeerde titels van de afgelopen jaren is toch wel Death Stranding. Sinds Hideo Kojima de game bekendmaakte, wilden fans en critici meer weten over het mysterieuze project. Voor de Doe Mee een goed om te vragen wat de beste Hideo Kojima game is. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging de vraagstelling over het uitstel van The Last of Us Part 2. De game kreeg in september een releasedatum voor februari, maar een maand later maakte Naughty Dog bekend dat de titel is uitgesteld naar mei van 2020. De ontwikkelaar heeft wat extra tijd nodig om de game op te poetsen en de meesten van jullie vinden die paar maandjes wachten niet zo erg. Zoals piemail:

  Ik vind het prima! Heb deze maand PlayStation Plus afgesloten om deel 1 te kunnen spelen, maar moet eerst Bulletstorm nog even (weer) afronden, dus wat langer wachten is geen probleem. En liever wat langer wachten op een game die af is, dan een game waarbij ze de eerste tijd nog tig bugs moeten fixen.

  piemail

  En zoals de XGN Doe Mee al zegt, dit is iets wat wij vaker voorbij zagen komen. Liever een game die vanaf het begin uitstekend is en geen tot weinig bugs heeft, in plaats van een titel die vol zit met fouten en andere problemen. Recente voorbeelden zijn WWE 2K20 en Ghost Recon Breakpoint die flinke complicaties hebben sinds de release en het is dan ook logisch dat Naughty Dog dit wil voorkomen.

  Goed, van The Last of Us Part 2 en Naughty Dog gaan wij naar Death Stranding en dan vooral diens bedenker en maker: Hideo Kojima. De Japanse ontwikkelaar maakt al meer dan dertig jaar games die uiteenlopen in thema’s en genres en hij is natuurlijk het bekendst door zijn Metal Gear-reeks. Maar de vraag van de XGN Doe Mee draait om zijn gehele carrière:

  Wat is de beste Hideo Kojima game?

  Met Death Stranding laat Kojima zien wat hij het beste kan: een fantastische wereld neerzetten met unieke personages. En dat heeft de gamemaker al vaker gedaan, maar dan rest de vraag: wat is de beste Hideo Kojima game? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.