Wat hebben we deze week Uitgespeeld, gekocht en gekeken? (Week 32)

Article
zondag, 14 augustus 2022 om 15:00
nswitch arcadeparadise 041f1660070087
En we zijn weer terug van een weekje weg geweest. Wie wist dat een nieuwe baan beginnen zoveel werk is? Maar gelukkig hebben we deze week wel weer gewoon dingen uitgespeeld, gekocht en gekeken.

Chris

Uitgespeeld: Arcade Paradise
Gekocht: -
Gekeken: -
Van deze game heb ik de review mogen doen, die jullie als het goed is dit weekeinde kunnen lezen. Ik ben opgegroeid in de arcade hallen, dus ik keek wel uit naar deze game. Ik verklap er niet te veel over, maar als ik zeg dat deze game van de makers van Vostok Inc is en dat het een crossover is van een wasserette-simulator en een arcadehal met meer dan 35 speelbare arcadekasten, dan heb je denk ik wel een goed meeld van wat je kan verwachten.
cult of the lambf1660461859
Uitgespeeld: -
Gekocht: Cult of the Lamb
Gekeken: -
Als een game twee genres goed weet te combineren kan dat hartstikke tof zijn. Wij zijn bijvoorbeeld grote fans van de shop manager en dungeon crawler Moonlighter. Of de uitstekende hack-and-slash en puzzelgame Battle Chef Brigade. Dus toen management sim en dungeon crawler Cult of the Lamb werd aangekondigd was mijn interesse snel gewekt. Ondertussen heb ik een paar uur gespeeld, en ik vind het écht fantastisch! Het is schattig, het is bloederig, het is grappig. Wat wil je nog meer?